Prawie dwie 2 tony??? Nie za dużo? Z takim podejściem to nie dziw, że już miałeś przygodę z hakiem.Seraf pisze:Ale mi pasuje taki przykręcany na śrubytylko pytam czy firma i hak jest ok
z odpinanym miałem przykrą sytuację i już dziękujęa ja często prawie 2 tony bede ciągał więc ten przykręcany na śruby jest lepszy
jeżeli firma jest kiepska to doradzcie inny
Hak holowniczy
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Szukajcie a znajdziecie.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
po prostu czesto używam przyczepki i czasami musze ja szybko podczepić i wole jak jest przykrecony
i kilka razy dzieki hakowi uratowal mi sie zderzak w poprzednim samochodzie
raz w poniedziałek rano stoję sobie na światłach grzeczie i tylko słyszę za sobą pisk i po chwili uderzenie wychodzę i mysłe pewnie zderzak w kawałkach a tu patrzę a u mnie żadnych szkód nie ma a dresy z beemki zderzak pękniety na pół. I tylko sie uśmiechnąłem i wrociłem do auta i do pracy
innym razem chciałem szybko cofnac i akurat nie zauważyłem drzewa i dobrze że był hak to tylko sie odbilem od drzewa jak piłka
i z tymi 2 tonami to przesadziłem troche
nie bede torturowal swojego auta
moja przyczepka która sam zrobiłem dla siebie myślę że wiecej jak póltorej tony nie wytrzyma nawet 
jestem może troche staroświecki ale wolę takie pewniejsze rozwiązania hak przykręcany na śruby
niepokoi mnie tylko sposob przymocowania belki do której montuje sie kulke haka bo te 4 śruby są troche niepozorne
ale to może tylko złudzenie 
troche się rozpisałem i mam nadzieję że nikogo nie uraziłem
hak juz zamówiłem więc myśle że pod konieć tygodnie będzie u mnie to może wrzuce kilka zdjęć z montażu żeby ktoś mógł potem z tego skorzystać
Pozdrawiam
[ Dodano: Pią Cze 01, 2012 18:16 ]
potrzebuje schemat instalacji elektrycznej tourana bo nie potrafie podlaczyc instalacji od haka ;/ prosze o pomoc. w razie czego moj email to bebenek272@gmail.com

innym razem chciałem szybko cofnac i akurat nie zauważyłem drzewa i dobrze że był hak to tylko sie odbilem od drzewa jak piłka

i z tymi 2 tonami to przesadziłem troche

jestem może troche staroświecki ale wolę takie pewniejsze rozwiązania hak przykręcany na śruby

niepokoi mnie tylko sposob przymocowania belki do której montuje sie kulke haka bo te 4 śruby są troche niepozorne

troche się rozpisałem i mam nadzieję że nikogo nie uraziłem

hak juz zamówiłem więc myśle że pod konieć tygodnie będzie u mnie to może wrzuce kilka zdjęć z montażu żeby ktoś mógł potem z tego skorzystać

Pozdrawiam

[ Dodano: Pią Cze 01, 2012 18:16 ]
potrzebuje schemat instalacji elektrycznej tourana bo nie potrafie podlaczyc instalacji od haka ;/ prosze o pomoc. w razie czego moj email to bebenek272@gmail.com
Witam kolegów
obserwuję waszą dyskusję , kupiłem niedawno do mojego Tourana hak z wypinaną kulą
i mam pytanie czy może mi ktoś podpowiedzieć czy ten moduł haka
, nr kat. 8P0 907 383
pasuje do Tourana z 2008 roku?
obserwuję waszą dyskusję , kupiłem niedawno do mojego Tourana hak z wypinaną kulą
i mam pytanie czy może mi ktoś podpowiedzieć czy ten moduł haka
, nr kat. 8P0 907 383
pasuje do Tourana z 2008 roku?
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2012 16:40 przez Tes, łącznie zmieniany 2 razy.