200KM.wkpwojtek pisze: koni TDI trochę mi się obyło i myślę o odwiedzeniu Vtech w celu podniesienia mocy do
105 moim zdaniem to za mało. DSG bym chciał chociaż koszta trochę większe ale przyjemność zupełnie inna.
200KM.wkpwojtek pisze: koni TDI trochę mi się obyło i myślę o odwiedzeniu Vtech w celu podniesienia mocy do
170 wystarczy ;-)niko02 pisze:170200KM.wkpwojtek pisze: koni TDI trochę mi się obyło i myślę o odwiedzeniu Vtech w celu podniesienia mocy do
105 moim zdaniem to za mało. DSG bym chciał chociaż koszta trochę większe ale przyjemność zupełnie inna.
Tak, jak 140wkpwojtek pisze:170 wystarczy ;-)niko02 pisze:170200KM.wkpwojtek pisze: koni TDI trochę mi się obyło i myślę o odwiedzeniu Vtech w celu podniesienia mocy do
TSI chudszy od TDI więc i szybciej się zbiera ;-).wkpwojtek pisze:Odniosę się jeszcze do benzynki 1.4 TSI. Touran z 1.4 tsi 140 km zwija się wyraźnie szybciej do 100km/h niż 2.0TDi 140 km. Wystarczy sprawdzić w danych producenta. Wiem też, że grzechy wieku dziecięcego zarówno w 2.0 TDI jak i 1.4 TSI zostały poprawione i w nowszych egzemplarzach już nie występują. ;-)