jechałem w tym tygodniu po auto do niemiec , konkretnie Touran 2011 2.0 TDI W DSG
Kupiłem i jestem zadowolony . Auto z przebiegiem 165K (3letnie) , po leasingu , do końca serwisowany , pełna dokumentacja , książka serwisowa , 2 komplety kół , w wersji Highline , 100% bezwypadkowy (badany profi miernikiem) .
Innymi słowy igła nie do znalezienia w PL .
koszty ? 13,5k Euro auto+ koszty rejestracji tam i turaj , OC+AC + paliwo + tłumaczenia i cło + inne koszty wyjazdu
koszta jak dla siebie to znośne , na handel się nie opłaca bo nikt w PL ci tyle nie da
Ściągnięcie samochodu z Niemiec
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- Mruczekr
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 TDI HIGHLINE
- Imię:: Radzio
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Re: Ściągnięcie samochodu z Niemiec
takie badanie nie jest już miarodajne zwłaszcza u Niemców oni maja inna technologie naprawd3v0 pisze:(badany profi miernikiem) .
oni usuwają stary lakier do blachy i kładą wszystko od nowa nasi tez zaczynają tak kombinować ale to przy samochodach za ponad 100 tys zł zobaczcie ze zaczyna być teraz coraz więcej z USA porsche i itp. za grubą kasę po dzwonach bo tam auto nie ma prawa rejestracji i przez to za grosze a u nas jakiś gówniarz się cieszy ze tatuś super furę kopił
Ps. dobrze mieć kolegę lakiernika który spojrzy i to nie w słoneczny dzień kiedy sie wszystko błyszczy jak pieskowi wytarte z sierści j.....
-- 20 gru 2014, o 12:00 --
i tu gratuluje autka bo autko leasingowe było serwisowane w autoryzowanym serwisie bo ono musi być 100 % sprawne owszem może być pobijane ale to zostaje usunięte z AC i tu masz pewne autko niech służy pozazdrościćd3v0 pisze: (3letnie) , po leasingu , do końca serwisowany ,