Ocena aukcji.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
To jest tylko zaślepka ;P Nie możesz ruszyć tego : P a po lewej stronie te drugie pokrętło to do natężenia podświetlenia tablicy rozdzielczej ; )
piatek69
Mój kochany Touranek :*
-
- Specjalista
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Kiedyś popytałem o kilka furek co tam stały i zostałem grzecznie poproszony o odejście. Nie mam nic do ludzi z okolic obu miejscowości ale sorki w takich lokalizacjach się nie kupuje. Zresztą wyraziłem swoje zdanie, jak kupować to bezpiecznie, bo 42500 drogą nie chodzi.QQRYDZA pisze:dlaczego?Piotr1979 pisze:Jestem tu nowy i szukam auta ale napiszę tak: Grójec leży blisko Słomczyna. Ja tam bym się bał.
Szukajcie a znajdziecie.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Pewnie na giełdzie za szczegółowe pytania zadałeś więc grzecznie Cię poprosili o odejście.Piotr1979 pisze:Kiedyś popytałem o kilka furek co tam stały i zostałem grzecznie poproszony o odejście. Nie mam nic do ludzi z okolic obu miejscowości ale sorki w takich lokalizacjach się nie kupuje. Zresztą wyraziłem swoje zdanie, jak kupować to bezpiecznie, bo 42500 drogą nie chodzi.QQRYDZA pisze:dlaczego?Piotr1979 pisze:Jestem tu nowy i szukam auta ale napiszę tak: Grójec leży blisko Słomczyna. Ja tam bym się bał.
-
- Początkujący
Sprawdziłem go po numerze vin za 40 zł i okazało się że ostatni wizyta w ASO była 2010-02-12 i auto miało 289 587km i było uszkodzone mianowicie było wymienione:przewód układu chłodzenia, filtr paliwa, nadkole lewe przednie, alufelga 1 sztuka, łożysko w kole, filtr kabiny, osłona pod silnik, końcówka drążka kierowniczego, zwrotnica zawieszenia lewa, czujnik temperatury spalin, wymiana koła dmumasowego więc zrezygnowałem z oględzin.
Ale napotkałem nowy obiekt zainteresowań może mniej wyposażony, ale 7 osobowy i z DSG, co możecie powiedzieć na jego temat, ja wielu rzeczy nie zauważam ale widze że wy wypatrzycie wszystkie niezgodności
oto on http://otomoto.pl/volkswagen-touran-aut ... 55155.html
A i czy cena jest dobra jak na to wyposażenie?
Ale napotkałem nowy obiekt zainteresowań może mniej wyposażony, ale 7 osobowy i z DSG, co możecie powiedzieć na jego temat, ja wielu rzeczy nie zauważam ale widze że wy wypatrzycie wszystkie niezgodności

oto on http://otomoto.pl/volkswagen-touran-aut ... 55155.html
A i czy cena jest dobra jak na to wyposażenie?
Ostatnio zmieniony wt gru 06, 2011 01:18 przez konrad921123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
Uboga wersja jak na te pieniądze. 1/2 FIS, brak halogenów.... cena wygórowana, jak na moje oko.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale plastik poduszki powietrznej kierowcy ma inny kolor niż koło kierownicy co może świadczyć o tym że poducha była wymieniana, albo nawet że jej tam nie ma. Nie żebym był złym prorokiem ale tak może być. Możliwe że tylko tak światło pada i mi się wydaje.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale plastik poduszki powietrznej kierowcy ma inny kolor niż koło kierownicy co może świadczyć o tym że poducha była wymieniana, albo nawet że jej tam nie ma. Nie żebym był złym prorokiem ale tak może być. Możliwe że tylko tak światło pada i mi się wydaje.
piatek69
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
to co mi sie podoba w tym ogłoszeniu to, że facio nie pisze o 10 poduszkach tylko ma troche oleju w głowie i wie, że to jest 6 a nie 10 + dla niegokonrad921123 pisze: oto on http://otomoto.pl/volkswa...-C21855155.html

ja wyplakujesz to przy robieniu zdjęc tak sie dzieje, że poduchy w kierownicach maja rózne odcienie...piatek69 pisze:Nie wiem czy zauważyłeś, ale plastik poduszki powietrznej kierowcy ma inny kolor niż koło kierownicy co może świadczyć o tym że poducha była wymieniana, albo nawet że jej tam nie ma.
-
- Użytkownik
Pewnie, cena też adekwatna do wyposażenia; )
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Wto Gru 06, 2011 22:26 ]
Edytuj posty !!!!!
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Wto Gru 06, 2011 22:26 ]
Edytuj posty !!!!!
piatek69
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
http://autoadam1.otomoto.pl/volkswagen- ... 15305.html
Czy ten nie powinien mieć półek za przednimi siedzeniami?
Czy ten nie powinien mieć półek za przednimi siedzeniami?