Wybieramy termin Zlotu TKP 2012 - ankieta 2-ga (ostateczna?)
- marcinmobil
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
też tak myśle... dopiero wybieramy termin zlotu, potem trzeba by było wybrać miejsce a praktycznie pasowałoby już zbierac zapisy robic ustalenia i zbierac zaliczki bo jak nas luty zastanie to bedziemy sobie mogli mdobre miejsce znaleść ale w lesieLYJO pisze:byłby baner na forum - byłoby więcej wpisów (tak myślę)...

- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy
ja jako admin na moim forum mam możliwość wysłania tzw. masowej korespondencji czyli innymi słowy np. emaila do wszystkich. Może tutaj też admin lub moder może posłać wszystkim emaila albo PW albo jedno i drugie z linkiem i krótką informacją?
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Zgadzam się z przedmówcami
Zgadzam się z przedmówcami. Przyjadę wszędzie w okolicach Łodzi
i Warszawy. w każdy weekend, tylko coś wybierzmyu.

- rock4
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
Witam,
Tak sobie ostatnio rozmyślałem (a mam sporo czasu na to), co by tu zrobić by jak największa ilość osób (odwiedzających to forum) dowiedziała się o naszych działaniach związanych z organizacją I Ogólnopolskiego Zlotu TKP. Przykładem na niewiedzę wielu osób może być kolega niko2, który dowiedział się o zlocie na jednym z tematów poruszanych na forum.
Padało wiele propozycji i chyba najrozsądniejszym byłoby wrzucenie banera na pierwszą stronę forum, jednak to wiąże się z pracą naszego admina, który z racji obowiązków nie zagląda zbyt często na nasze forum (nie mam tego za złe - dla jasności). Dlatego wpadł mi pewien chytry plan
do głowy aby każdy z nas, na pewien czas wrzucił taki baner do swojego podpisu. Co wy na to? W ten sposób każdy kto przegląda posty na forum na pewno przyjrzy się bardziej naszym poczynaniom na forum.
Wstępny projekt takiego baneru poczyniłem, oczywiście rozmowa nt. projektu jak i samego pomysłu mile widziana

P.S. jeśli autor wątku - jarry albo moderatorzy uznają, że podana przeze mnie propozycja powinna znaleźć się w nowym temacie proszę o przeniesienie wątku.
Tak sobie ostatnio rozmyślałem (a mam sporo czasu na to), co by tu zrobić by jak największa ilość osób (odwiedzających to forum) dowiedziała się o naszych działaniach związanych z organizacją I Ogólnopolskiego Zlotu TKP. Przykładem na niewiedzę wielu osób może być kolega niko2, który dowiedział się o zlocie na jednym z tematów poruszanych na forum.
Padało wiele propozycji i chyba najrozsądniejszym byłoby wrzucenie banera na pierwszą stronę forum, jednak to wiąże się z pracą naszego admina, który z racji obowiązków nie zagląda zbyt często na nasze forum (nie mam tego za złe - dla jasności). Dlatego wpadł mi pewien chytry plan

Wstępny projekt takiego baneru poczyniłem, oczywiście rozmowa nt. projektu jak i samego pomysłu mile widziana

P.S. jeśli autor wątku - jarry albo moderatorzy uznają, że podana przeze mnie propozycja powinna znaleźć się w nowym temacie proszę o przeniesienie wątku.