Instrukcja obsługi VW Touran 2012

Posty na tematy techniczne, które nie pasują do żadnego innego działu technicznego, np. HowTo, porady wykonane przez użytkowników.
Frankfurter8
Początkujący
Auto:: Touran 2.0 tdi 2013
Imię:: Michal
Podziękował: 7 razy

Re: Instrukcja obsługi VW Touran 2012

Post autor: Frankfurter8 »

Witam, czy bylby ktos uprzejmy udostepnic instrukcje obslugi do tourana 2010 2015? Jestem laikiem a chcialby m nadrobic lekcje.Interesowalyby mnie tez informacje na temat wersji match.. moj touran przeszedl mala przerobke z benzyny na diesla, a nie wiem czy wyposazenie bylo zmieniane..pozdrawiam Michal
Grabus
Auto:: Touran 1.5 TSID7F 2019r.
Imię:: Łukasz

Re: Instrukcja obsługi VW Touran 2012

Post autor: Grabus »

To jak to jest z tymi instrukcjami, są gdzieś na forum dostępne? Piszecie o klubowym gryzoniu, rozumiem, że to jest coś innego niż Download z górnego menu, ponieważ ten link Download niczego nie otwiera. Dlaczego to nie działa? Może celowo, uaktywnia się dopiero po jakiejś większej aktywności na forum? Ktoś coś wie na ten temat, proszę o pomoc.
Dostęp do klubowego gryzonia dostaję się za jakieś zasługi na rzecz forum? Byłoby to nawet zrozumiałe, tylko czy jest gdzieś o tym jakaś informacja? Nigdzie w regulaminie, ani w regulaminie dla Dobrodziejów, nie znalazłem o tym informacji.

Ja już dłuższy czas poszukuję instrukcji do najnowszej wersji Tourana, dostępnej obecnie w salonach.
ODPOWIEDZ