bzyku wychodzi na to że jak uda ci się to zrobić to ok,ale jak nie to nieźle przepłacisz,takie są właśnie zalety zamienników.Jest na tym zamienniku jakiś numer?co to za firma w ogóle?
oni zobaczyli że wygląda tak samo i powiedzieli ci że ok,nikt się nie pofatygował żeby sprawdzić dokładnie a oryginalnej cześć chyba na oczy nie widzieli,
marynarz75 pisze:No przy niedrogich elementach różnice przeważnie są niewielkie...
No bez przesady, wymienił bys przecież sam...
no od początku miałem zamiar zrobić to sam raczej nie mam problemów z robieniem czegokolwiek przy autku ale czasem najbardziej proste i banalne rzeczy przerastają chciałem to sam prosto szybko i tanio zrobić
QQRYDZA pisze:bzyku wychodzi na to że jak uda ci się to zrobić to ok,ale jak nie to nieźle przepłacisz,takie są właśnie zalety zamienników.Jest na tym zamienniku jakiś numer?co to za firma w ogóle?
oni zobaczyli że wygląda tak samo i powiedzieli ci że ok,nikt się nie pofatygował żeby sprawdzić dokładnie a oryginalnej cześć chyba na oczy nie widzieli,
no masz racje to samo pomyślałem nic nie ma żadnej nazwy firmy jakieś numery są
[ Dodano: Sob Sty 07, 2012 11:28 ]
QQRYDZA pisze:a ile przesyłka tego ramienia cie kosztowała?
ramię + przesyłka to 59zł
[ Dodano: Sob Sty 07, 2012 11:34 ]
marynarz75 pisze:szybko (dobrze) i tanio ... to sie czasem wyklucza
Pytanie co dalej
dobre pytanie pojadę do ASO zobaczą na to zedrą łacha i zrobią
Pisałem, że mam oryginał, więc czemu nie napisałeś, że chcesz za 60PLN z przesyłką bym Ci opylił umnie i tak leży bezproduktywnie, bo ja potrzebowałem tylko pióro, a wysłano mi kpl. na rycinie u jeża jest to opisane od 1-4.
QQRYDZA pisze:Myślę że bzyku ostatni raz coś kupił na pałe ....
no raczej kolego pisałem dziś do tej firmy żeby zmienili opis oferty bo nie jest zgodny ! w odpowiedzi pytali czy wymiary ramienia i pióra sie zgadzają ??? no i że mogę dokonać zwrotu
Przy okazji dziękuję Chudineze za poradę. Zakupiłem duszę spryskiwacza i zaślepkę na ramię wycieraczki i wszystko gra. Tyle, że wszystko zgodne z numerami VW.
QQRYDZA pisze:Myślę że bzyku ostatni raz coś kupił na pałe ....
no raczej kolego pisałem dziś do tej firmy żeby zmienili opis oferty bo nie jest zgodny ! w odpowiedzi pytali czy wymiary ramienia i pióra sie zgadzają ??? no i że mogę dokonać zwrotu
Bzyku odpisz im że przedmiot nie jest zgodny z opisem ponieważ część nie jest rozbieralna itd.coś tam jeszcze wymyśl,pokaż zdjęcia o co biega i niech zwracają kasę.
QQRYDZA pisze:Bzyku odpisz im że przedmiot nie jest zgodny z opisem ponieważ część nie jest rozbieralna itd.coś tam jeszcze wymyśl,pokaż zdjęcia o co biega i niech zwracają kasę.
tak tak dokładnie! już to zrobiłem wszystko jest załatwione dokładnie im naświetliłem temat