Porządek w działach na forum.

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
WROC1975
Użytkownik
Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
Imię:: Robert
Podziękował: 74 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Re: Porządek w działach na forum.

Post autor: WROC1975 »

yogicc pisze:Nie wiem czy pisze w dobrym miejscu, ale irytuje mnie to ciągłe zakładanie wątków typu hej, witam, pozdrawiam itp Na forum zazwyczaj czytam nowe posty ale szperanie pomiędzy tymi postami powitalnymi to mi się odechciewa i irytuje. Jest szansa żeby założyć jeden wątek gdzie każdy się przywita i nie będzie musiał zakładać nowego wątku?
Już nie raz była mowa o tym i jeśli się da to pewnie bardzo dobrze wpłynęło by to na przejrzystość Forum więc w pełni popieram :ok:
wszystko ma swoje priorytety ...
stach
Użytkownik
Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
Imię:: Staniaław
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy

Post autor: stach »

jest i moje poparcie
a moze mala ankieta rozstrzygnie
Awatar użytkownika
Zyndram
Użytkownik
Auto:: CFJA, 2.0, 2011
Imię:: Zyndram
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: Zyndram »

Ja o tym mówiłem już wcześniej (post nr 2)

odpowiedź też padła
jarry pisze:o wątkach w powitalni to już było kilka razy, zawsze ogół był za osobnym wątkiem dla każdego witającego się, vox populi vox dei :super:
Ale jak widać nie tylko mnie to ciągle irytuje. Może administracja jednak weźmie to pod uwagę jeszcze raz.

-- 15 kwi 2016, o 08:41 --

Albo przyszło mi takie rozwiązanie do głowy (właściwie pomysł),

Czy da się wyłączyć odgórnie w dziale "powitalnia" informację o nowych postach w tym miejscu? Tak by informacje nie pokazywały się w "nieprzeczytane posty" i "nowe posty" ??? Coś w rodzaju odznaczenia ptaszka "Nie informuj o nowych tematach" , "Nie informuj o nowych postach w istniejących tematach".

Jeśli ktoś z forumowiczów będzie potrzebował odnaleźć powitanie kogoś (czy nowy forumowicz dopełnił obowiązków wynikających z regulaminu), to da sobie radę. A informacja o nowych postach i tematach w tym dziale, jest moim zdaniem mocno nieistotna.
ODPOWIEDZ