Ku przestrodze!

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.
Awatar użytkownika
pinacik
Początkujący
Auto:: Turas, AVQ, 2003
Imię:: Marek
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Re: Ku przestrodze!

Post autor: pinacik »

Muti pisze:Są takie zagłębia, które się omija Rawicz, Gniezno, Pleszew, Leszno
No i podstawa --> GUBIN ze zdjęciami robionymi przez Visio. Tutaj to dopiero perełki są :hahaha:
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem ;-)
Awatar użytkownika
Miki76
Auto:: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
Imię:: Damian
Podziękował: 89 razy
Otrzymał podziękowań: 194 razy

Post autor: Miki76 »

Muti pisze:Są takie zagłębia, które się omija :) Rawicz, Gniezno, Pleszew, Leszno itd. Tam się można wszystkiego spodziewać

NzTT
Muti nie tylko w tych miejscowościach lecz wszędzie gdzie są handlarze można się w 90% naciąć wiadomo nikt idealnych aut za niską cenę nie sprzeda a handlarz jeszcze musi zarobić niestety taka prawda wiem co piszę byłem kiedyś w warsztacie to szef się zapytał jak ma być zrobione auto czy do siebie czy na handel twierdził że handlarze chcą z jak najtańszych części dla tego nieraz lepiej dołożyć i kupić na przykład auto z historią opisaną tak jak mamy na forum wtedy wiadomo co było robione gdyż zawsze można przejrzeć co dany forumowicz robił o co pytał w postach
Awatar użytkownika
pinacik
Początkujący
Auto:: Turas, AVQ, 2003
Imię:: Marek
Podziękował: 4 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: pinacik »

Wybór należy do kupującego. Problem tylko w tym że wybór zazwyczaj pada pomiędzy prawdą bardziej lub mniej możliwą. Wiem po sobie. Pojechałem po VW Sharana a wróciłem Touranem :P
Sharan był ogólnie ok. ale na 6 lat w PL miał 8 właścicieli (ja byłbym 9) - DLACZEGO?
A Touran od 2006 do stycznia 2016 w jednych rączkach. Kupiłem aż dziwnie za tanio ale wiedziałem co muszę zainwestować by chodziło wzorowo. Na chwilę obecną nie żałuję.
Niestety nie ma idealnego rozwiązania - chyba najlepiej to byłoby kupić nowy.
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem ;-)
ODPOWIEDZ