Eljot pisze:Oj ciężko będzie panowie, CIĂŻKO kolegę upić...
Eljot Ty nie dasz rady?
Ja się mogę zmierzyć. Na ostatniej imprezie integracyjnej kolegę na korytarzu śpiącego znaleźli jak ze mną pił
A ja dalej imprezowałem
A Wy będziecie wtedy działać przy białasku
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Turanek pisze:Eljot, to wygląda mniej więcej tak: lampki muszą mieć dopuszczenie "E" i do tego odpowiednie oznaczenie przeznaczenia np. te konkretne "00". Z kolei na lampce producent umieszcza oznaczenie dopuszczonej żarówki pasującej do tej lampki np. 12V 5W. Dalej idąc żarówka też powinna mieć dopuszczenie "E" - pytanie gdzie je umieścić na malutkiej żarówce
A więc czy twoje "diodowe" żarówki mają takie "E", bądź jest na opakowaniu?
Dalsze drążenie tematu tzn. rozmowa z miśkiem, to już czysta loteria zmierzająca z kierunku merytorycznego w emocjonalny.
Turanek ma trochę racji z tą homologacją.
Jak mnie ostatnio zatrzymali to przyczepili się do ledów na tablicy. Ale powiedziałem, że nikogo nie oślepiają, a tablica jest lepiej widoczna.
Ciekaw jestem, a szkoda że ich nie dopytałem, czy mają podparcie jakimiś konkretnymi przepisami czepiając się o ledy.
ja wywaliłem dziś postojówki i wsadziłem stare ,przynajmniej świecą obydwie a tyły mam na razie to gdzieś jak się przyczepią to przypale głupa że" właśnie się przepaliła jedna franca"
Ja od roku mam założone postojówki z przodu białe i podświetlenie tablicy. Jak narazie świecą i nie wymieniałem nic, bo nie było potrzeby.
Faktycznie prawda, że się grzeją. Mam te z radiatorami i narazie jest spokój
ŁukaszTouran pisze:Ja od roku mam założone postojówki z przodu białe i podświetlenie tablicy. Jak narazie świecą i nie wymieniałem nic, bo nie było potrzeby.
ŁukaszTouran napisał/a:
Ja od roku mam założone postojówki z przodu białe i podświetlenie tablicy. Jak narazie świecą i nie wymieniałem nic, bo nie było potrzeby.
a jakie masz?
Nie pamiętam jakie są postojówki, ale jeśli chodzi o o żarówki od podświetlenia tablicy rejestracyjne to są takie jak na aukcji poniżej: