Gregor pisze:jestem śiweżo po przeróbce z wersji bez fis na 1/2 i musisz mieć :
moduł pod kierownicę : 1K0 953 549 A lub wyższy ale pasujący do pierścienia typ 1 patrz
http://wiki.ross-tech.com...Module_Versions
jesli w twoim vinie rocznikowo jest 4 to masz 3 przewody od czujnika paliwa i potrzebujesz licznika 1t0 920 860 G lub wyzszy ale nie wyżej niż 862 F manetka obojetnie jaka byle by z obsługa komputera.
vag commander
vag lub vcds
checi i troche czasu a i klucz do śruby mocującej kierownice m12 to wszystko
Czyli 1T0 920 860 C nie będzie pasował .?
Dobrze rozumiem .?
@seba19930
Mamy już temat zmiany licznika i tam proszę pisać. Możesz poprosić Jarrego na priva, on ma to w paluszku i odpisze na forum co trzeba dla twojego przypadku. Wtedy inni tez skorzystają z tego...
Taką mam koncepcję
PS. Jak koledzy powyżej, uważam, że zrobić raz a dobrze (pełną opcję) i więcej tam nie zaglądać.
Turanek pisze:@seba19930
Mamy już temat zmiany licznika i tam proszę pisać. Możesz poprosić Jarrego na priva, on ma to w paluszku i odpisze na forum co trzeba dla twojego przypadku. Wtedy inni tez skorzystają z tego...
Taką mam koncepcję
PS. Jak koledzy powyżej, uważam, że zrobić raz a dobrze (pełną opcję) i więcej tam nie zaglądać.
Kolego Touranek użytkownik Jarry ma wyłączone wiadomości prywatne i nie mogę go poprosić o pomoc ...
Byłbym wdzięczny gdybyś go w poprosił o wypowiedzenie się na mój temat na forum
Z góry dzięki
Witam ponownie
Mam jeszcze jedno pytanie ... czy jest różnica czy zmienię licznik np. z samochodu z automatyczną skrzynią czy manualną albo 1.9 TDi czy 2.0 TDi .?
Volkswagen Touran 1.9 TDi 2007r kiedyś było 105KM a teraz w górę .
Volkswagen Touran 2.0 TDi 2011r kiedyś było 170KM DSG a teraz w górę
Ta dodatkowa linijka jest tez tylko "wydzielona" przez podświetlenie... monitor LCD tez wyświetla różne ramki czyż nie? Mysle że to tylko kwestia softa...
No ale mylić sie jest rzeczą ludzka powiedział kogut złażąc z kaczki...