Za wystawionego, otrzymanego? Czekamy na propozycję nazwy rang....strzalek777 pisze: 5 pkt za browara ,a i te nazwy- oklepane
Wprowadzenie rang na forum
-
strzalek777
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A czy można zliczać posty na takiej zasadzie: za post w jednym temacie liczy się jako jeden wszystkie dodatkowe odpowidzi w danych temacie nie są brane pod uwagę. To by trochę wykluczyło nabijanie sobie licznika.strzalek777 pisze:Witam system motywacyjny zawsze jest dobrym pomysłem do rozruszania towarzystwa .
Proponowałbym ( jeżeli mogę ) sytem punktacji oparty na wzorze np 1pkt za posta 5 pkt za browara ,a i te nazwy- oklepane tylko władca postów- z[...]e.
Co do nazw , może silniki turów w kolejności rosnącej mocy ?
[ Komentarz dodany przez: Turanek: Sro Lut 01, 2012 21:00 ]
Kolego §1 pkt1. regulaminu się kłania....
Co rang ok ale pod warunkiem, że ilość piw jest wykładnią wiedzy użytkowania.
Trochę bym zmiejszył ilość tych nazw rang na:
Nowicjusz - do 100
Użytkownik - 101 do 250
Zaawansowany - 251 400
Specjalista portalu - 401 do 600
Expert VW - 601
i ponad 1000 Grzebacz :-)
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
nie to żebym prosił o stawianie mi piw itd. ale uważam, że to nie jest wogóle miarodajne... myślę, że coś nie coś mam pojęcie i kilku osobom z forum nieraz pomogłem co wogóle nie odzwierciedla ilość postawionych piw... takie moje zdanie...cheles pisze:Co rang ok ale pod warunkiem, że ilość piw jest wykładnią wiedzy użytkowania.
- cheles
- Władca postów
Dodi nic nie będzie miarodajne - sądzę, że każdy kto będzie przeglądał forum czytając posty sam wyrobi sobie zdanie kto jest dobry a kto nie raczej kto ma fachową wiedzę na tematy związane z VWDodi pisze:nie to żebym prosił o stawianie mi piw itd. ale uważam, że to nie jest wogóle miarodajne... myślę, że coś nie coś mam pojęcie i kilku osobom z forum nieraz pomogłem co wogóle nie odzwierciedla ilość postawionych piw... takie moje zdanie...cheles pisze:Co rang ok ale pod warunkiem, że ilość piw jest wykładnią wiedzy użytkowania.
- cheles
- Władca postów
Dodi pisze:ok ale w takim razie nie utożsamiajmy ilości piw z wiedzą...cheles pisze:Dodi nic nie będzie miarodajne - sądzę, że każdy kto będzie przeglądał forum czytając posty sam wyrobi sobie zdanie kto jest dobry a kto nie raczej kto ma fachową wiedzę na tematy związane z VW
Pewnie że nie czytajmy odpowiedzi na problemy
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
-- o TOURANIE -oczywiście ;-)Dodi pisze:ok ale w takim razie nie utożsamiajmy ilości piw z wiedzą...cheles pisze:Dodi nic nie będzie miarodajne - sądzę, że każdy kto będzie przeglądał forum czytając posty sam wyrobi sobie zdanie kto jest dobry a kto nie raczej kto ma fachową wiedzę na tematy związane z VW
- borge
- Przeglądacz
- Auto:: Nissan X-Trail
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
dziwny ten ped do formalizowania, hierarchizowania, przeciez to nie niemieckie forum
gdzie wszystko powinno byc 'Ordnung must sein!' ; )
przeciez my Polacy jestesmy spontaniczni i znani z umiejetnosci improwizacji
po wprowadzeniu 'rang' zacznie sie pogon za nimi poniewaz niektorym to imponuje, prognozuje miejscami sporo spamu
zreszta mozecie nie traktowac mojego glosu powaznie, nie jestem spiritus movens tego forum, raczej kims z offu ; )
pozdrawiam
gdzie wszystko powinno byc 'Ordnung must sein!' ; )
przeciez my Polacy jestesmy spontaniczni i znani z umiejetnosci improwizacji
po wprowadzeniu 'rang' zacznie sie pogon za nimi poniewaz niektorym to imponuje, prognozuje miejscami sporo spamu
zreszta mozecie nie traktowac mojego glosu powaznie, nie jestem spiritus movens tego forum, raczej kims z offu ; )
pozdrawiam
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
no dobra mój był "tylko" w KrigsmarineLYJO pisze:toś pojechał teraz po bandziemarynarz75 pisze:ale niemieckie samochody... a częśc pewnie miała dziadków w whermachcieborge pisze:przeciez to nie niemieckie forum![]()
![]()
![]()
trzeba tylko zdrowe zasady rang ustalic i bedzie ok
a każdemu i tak nie dogodzisz... bo trzeba by powołaś Komisje Sejmowa która by oceniała np wkład merytoryczny wypowiedzi danego członka... Bo niektórzy wpadli luż w lekka paranoje i boja sie pisac posty na forym w obawie przed "awansem"
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Mimo gwaru rozmów mnie słyszałeś jednak...marynarz75 pisze:Bo niektórzy wpadli luż w lekka paranoje i boja sie pisac posty na forym w obawie przed "awansem"