Przecież bez aku nie pojadąTomas pisze:no reszta jak wynika z Waszych wypowiedzi pozostała nie zamknieta, nie przyszło mi to do głowy, że przecież nie działa centralny
ale podobnie jak maska bo lądowałem aku w aucie, bo mieszkam w bezpiecznym miejscu i VW miałem na oku cały czas
Zamknięcie auta bez akumulatora?!
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Otworzyć samochód potem otworzyć maskę silnika. Zamykasz samochód z pilota i zamykają się wszystkie drzwi. Odłączasz akumulator i zamykasz maskę. Jak chcesz wstawić akumulator otwierasz drzwi kierowcy kluczykiem manualnie i otwierasz maskę i wkładasz akumulator. Proste
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
-
Pankrowka
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Otwierasz auto i wsiadasz -> otwierasz maskę -> zatrzaskujesz przyciskiem na drzwiach kierowcy (kłódka) wszystkie drzwi -> otwierasz z klamki tylko drzwi kierowcy (centralny nie otworzy pozostałych drzwi) -> wysiadasz -> otwierasz maskę i wyjmujesz aku -> zamykasz z kluczyka drzwi kierowcy.
Alarm nie zostaje uruchomiony a auto zamknięte kluczykiem. Ja tak robiłem i działało bez problemu.
Alarm nie zostaje uruchomiony a auto zamknięte kluczykiem. Ja tak robiłem i działało bez problemu.