Touranek dla Michałka :)
- AZIK
- Użytkownik
- Auto:: 1T3 1,4 TSI
- Imię:: Michał
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
myślę, że jeżeli zdecytuje się na jakikolwiek zakup, jakiegokolwiek "urbanka" (potoczna nazwa touranka od mojego nazwiska) to i tak go wezmę do ASO celem sprawdzenia... pewno mają lepsze urządzenia niż ten Pan, który nie ściemniał i nie zapewniał przecież, że ma najlepszy miernik na świecie 
Dzięki Dodi za sugestions nt zakamarków (warto też sprawdzić progi, choćby od góry, oraz słupki a o tym zapomniałem, ale już dodaję do listy)
Póki co dalej oglądam inne oferty wieczorami, potem mnie żonka gani, że do roboty nie wstanę.... kracze tak kracze i potem nie wstaje punktualnie, a warunki na drogach do bani....

Dzięki Dodi za sugestions nt zakamarków (warto też sprawdzić progi, choćby od góry, oraz słupki a o tym zapomniałem, ale już dodaję do listy)
Póki co dalej oglądam inne oferty wieczorami, potem mnie żonka gani, że do roboty nie wstanę.... kracze tak kracze i potem nie wstaje punktualnie, a warunki na drogach do bani....
- AZIK
- Użytkownik
QQ i Ciapek dzięki, przekonaliście mnie... na 100 % tak zrobię...
idę na złomo-moto szukać innych "rodzynków"... tego powyżej na razie odpuszczam, za dużo się czepialiście:) z samych zdjęć i mojej relacji z wstępnych oględzin.... może to jakaś przestroga
choć nie ukrywam w pierwszej opcji szukaj widnieje zapis "cross" a później, o ile żonka mnie do łóźka nie zawezwie!! - reszta nowo pojawiających się ofert
idę na złomo-moto szukać innych "rodzynków"... tego powyżej na razie odpuszczam, za dużo się czepialiście:) z samych zdjęć i mojej relacji z wstępnych oględzin.... może to jakaś przestroga

choć nie ukrywam w pierwszej opcji szukaj widnieje zapis "cross" a później, o ile żonka mnie do łóźka nie zawezwie!! - reszta nowo pojawiających się ofert

- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
jak dla mnie to drogo chce za takie autko, mój cross lepiej wyposażony i ciekawe ile bym za niego dostał? Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w Heimacie fajne auto za dobrą kasę, a co za problem wyskoczyć po samochód? no może teraz to problem bo Góra Św. Anny zakorkowana, Wrocław tez zakorkowany he ale da się wszystko przeżyć
Crossa opisałem na forum choć niedokłądnie, na R-ke przyjdzie czas
Ja bym tu w kraju nie kupował wole jechać i przywieść 

- AZIK
- Użytkownik
pisałem wcześniej że jestem raptusQQRYDZA pisze:pierwsza zasada " nie napalaj się" przespałeś ją

QQ a jak to jest ze spalaniem w takim 2,0 8v BMM??? masz jakieś doświadczenie ??

słyszałem różne opinie i niestety traktuje je jak wróżenie z fusów... da radę zejść np do 7??? przy 30miasto/70 trasa.... czy raczej liczyć sie z ciągłą 8 ????
zakładając, że np Cross jak z oferty ma te 150 kkm nalotu bo góra takiego szukam, co mnie może spotkać niebawem z większych wydatków???
dziś kumpel z roboty łaził po prostu wkur... na maxa, bo mu niedawno w toledo 1,9 po 180 tyś walnęła turbinka a dziś przy okazji tłustego czwartku stwierdził mechanik, że dwumas do wymiany... ręce mi opadły, bo nie chciałbym aby mnie to spotkało....