yox pisze:ooo warte uwagi i zastanowienia, rozumiem że radio 'wyświetla' navi na zegarach 3D ?
... aaa juz widzę, że tak
jak na razie jest to droga zabawa i jest kilka haczyków o których nikt nie pisze oraz ciężko dostać takie radio nowe lub od pierwszego dawcy w dobrej cenie dochodzi jeszcze koszt przerobienia
yox pisze:ooo warte uwagi i zastanowienia, rozumiem że radio 'wyświetla' navi na zegarach 3D ?
... aaa juz widzę, że tak
jak na razie jest to droga zabawa i jest kilka haczyków o których nikt nie pisze oraz ciężko dostać takie radio nowe lub od pierwszego dawcy w dobrej cenie dochodzi jeszcze koszt przerobienia
... zgadza się, ale nie ma róży bez kolców pamiętasz jak było z licznikami ? teraz to 'chleb powszedni', więc poczekamy... najważniejsze, że ktoś przeciera szlaki
Miki76 jeżeli coś nie jest jasne pytaj - chętnie odpowiem. Ale jeśli Tobie nie chce się kliknąć żeby poczytać to wybacz ale mi się nie chce po raz kolejny pisać tego samego
profil tam masz, nawet opisywałeś swoje auto tam... gdzie mało to wspólnego z Golofem 6 ma, ale co tam .
marudzisz żeby po marudzić czy nie Ty pisałes ?
profil tam masz, nawet opisywałeś swoje auto tam... gdzie mało to wspólnego z Golofem 6 ma, ale co tam .
marudzisz żeby po marudzić czy nie Ty pisałes ?
ja was nie rozumiem o co wam chodzi napisałem że nie każdy ma konto na forum golfa to że ja to przeczytałem i wiem co tam kolega napisał bardziej chodziło mi że nie wszyscy na tym forum tam mają konta w przeciwnym razie wszyscy by musieli zakładać konta na innych forach Marcin ja mam konto na forum golfa i założyłem je tylko z powodu że kupowałem wiele rzeczy od kolegów z tamtego forum co do opisu auta to jest w dziale inne i dobrze o tym wiesz a piszesz jak by na naszym forum byli tylko użytkownicy tourana i nie przedstawiali auta w odpowiednim dziale nie wiem czy zrobiłem coś złego że auto przedstawiłem jeśli tak to sory jak ci się to nie podoba to po prostu napisz i usunę opis
pab567 pisze:Miki76 jeżeli coś nie jest jasne pytaj - chętnie odpowiem. Ale jeśli Tobie nie chce się kliknąć żeby poczytać to wybacz ale mi się nie chce po raz kolejny pisać tego samego
tu nie trzeba pisać wystarczy w temacie albo wkleić link do informacji lub też ją przekopiować w ten dział
Nie wiem skąd ten atak w święta
pab567 pisze:Wybacz ale to ja poczułem się zaatakowany Twoim wpisem. Nic nie ukrywam. Dzielę się czym mogę. Na wszelkie pytania odpowiem o ile będę znać odpowiedź.
sory ale w którym miejscu niby cię zaatakowałem bo nie wiem pisałem tylko w sensie że zakup radia to nie wszystko gdyż dochodzą jeszcze spore koszta
Kupić radio to nie problem lecz znaleźć informacje czy to będzie działać tak jak było z RNS 510 czyli podłączyć wpisać kod i działa to już jest problem a to forum przecież jest żeby sobie pomagać i dzielić się wiedzą ja to tak odbieram
Jest temat znam odpowiedź to się podzielę wiedzą a nie odpowiem że jest napisane na innym forum i sobie znajdź bo jeśli tak mają wyglądać odpowiedzi to lepiej wcale nie odpisywać
Ostatnio zmieniony wt gru 27, 2016 10:45 przez Miki76, łącznie zmieniany 1 raz.