a ja założyłem alusy do swojego ale cały czas zastanawiam się nad większymi i czarnymi te co mam zostały mi z audi z nowymi oponami więc muszę je dodrzeć
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
siemi1 pisze:Czarne fele i lusterka oraz halogen robily by robote
Czarne fele owszem, ale halogeny w Caddy w wersji wyposażenia jak u "Jedaro" wiążą się z założeniem halogenów, wymianą kratek, dołożeniem wiązki do halogenów, ale przede wszystkim z wymianą BCM-a
hejka niespodziewanie dostałem zielone światło na multimedialny kombajn i już zamówiłem z alledrogo wraz z kamerą cofania w ramce rejstracyjnej i jak dojdzie to na montaż do Adamfx i będą fotki pozdro
witam no i założone dzięki Adamfx ,wszystko działa ale okazało się że do kamerki potrzebny jest przekażnik jak dojdzie to zamontujemy i fotki jak obiecałem
kaddyman pisze:witam no i założone dzięki Adamfx ,wszystko działa ale okazało się że do kamerki potrzebny jest przekażnik jak dojdzie to zamontujemy i fotki jak obiecałem
przeczytaj to co napisałem kilka postów wyżej
u Adama było podobnie wiem bo sam montowałem mu przekaźnik
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
witam , Cddylac szarpnął po kieszeni a mianowicie zostało wymienione; rozrząd -kompletny +wszystkie paski SKF, filtry- oleju, paliwa, powietrza oraz kabinowy, pompa wody, kompletne sprzęgło + osprzęt Valeo, dwa łożyska w skrzyni biegów i olej Castrol Edge 5 w 30 syntetic ,bolało ale czego się nie robi dla swojego autka ,założyłem ozdobną końcówkę wydechu a do zrobienia pozostało -przekażnik do kamery cofania, moduł OBD 2 który nie wiedzieć dlaczego nie chce połączyć się z kompurerem caddylaca i radiem może ktoś ma jakiś pomysł ? pozdro