tyle zapachów co u ciebie w bagażniku jeszcze nie widziałemremi10 pisze:Poza standardową procedurą uzupełniania płynów eksploatacyjnych , przed paroma dniami , tymi mrozami wszystkie uszczelki przy drzwiach silikonem w sprayu potraktowałem ( bo stoje na dworze ); ponadto karton w bagażniku na szmatki, czyścidła zamieniłem na zgrabny kuferek. A z racji tego iż nie miałem zbytnio czym odkurzać bagażnika pod blokiem kupiłem matę do bagażnika, wystarczy wytrzepać. W sumie dodatkowe wygłuszenie i wyciszenie. Niestety gdybym wiedział że czerwony kuferek się trafi to i matę tak obszytą bym wziął. Ale ujdzie. Poza tym nabyłem takie srebrne listwy kątowe na oklejenie grilla na wiosne.
wersja z ramka czyli jedna z poerwszych z produkcji?spacewalker pisze:Założyłem nowe lusterko wsteczne z fotochromem od Passata B8
to jakie ty masz lusterko że ci zakryło całe tak duże pęknięcie czyli od góry do dołuZyndram pisze:Pęknięcie bardzo mega dziwne. Zero odprysku. Zrobiło się kółko dookoła czujnika deszczu i poszło kujawiakiem w prawy dolny róg. Z pozycji kierowcy idealnie lusterko przykrywa całe pęknięcie.
Ja bym robił z AC zwłaszcza jeśli masz opcję ochrony zniżek. Nawet jeśli nie masz ochrony zniżek to i tak warto: podniesienie składki pewnie z kilkadziesiąt złotych a za szybe z montażem musisz dać min. 500-600zł.Zyndram pisze:Od razu szybki mały OT, klepać to z AC czy wyjąć ze skarpety na drugą.
sprawdź czy masz w polisie opcje szyby - wtedy jedziesz z AC bez utraty zniżek.Zyndram pisze: Od razu szybki mały OT, klepać to z AC czy wyjąć ze skarpety na drugą.
ehhhhMiki76 pisze:to jakie ty masz lusterko że ci zakryło całe tak duże pęknięcie czyli od góry do dołu