brzydaq pisze:Kolego Gerardos, na zadane przez Ciebie pytanie otrzymujesz takie a nie inne odpowiedzi ponieważ nie jesteśmy maszynami i przede wszystkim staramy się wczuć w Twój problem jakby przytrafił się nam i staramy się go rozwiązać w logiczny dla nas sposób, a logika jak widać powyżej podpowiada wszystkim żeby go nie usuwać .
Reasumując - nie ironizuj - jeśli nie podobają Ci się nasze odpowiedzi zachowaj to dla siebie.
Pozdrawiam.
Zastanów się co Ty kolego piszesz , i czytaj ze zrozumieniem ( przeczytaj mój pierwszy post nie pytałem w nim czy warto naprawiać czy nie ) , bo ironizować to Ty ironizujesz ,i piszesz chyba by pisać , ja nie podałem problemu tylko zadałem proste pytanie - kto i gdzie i wydawało by się, że odpowiedź powinna być tak samo prosta np: on i tam , tyle na temat tego tematu.
-- So sty 21, 2017 00:13 --
yox pisze:brzydaq pisze:Reasumując - nie ironizuj - jeśli nie podobają Ci się nasze odpowiedzi zachowaj to dla siebie...
... dokładnie szanuj wypowiedzi innych, a co wybierzesz, to Twoja wola...

Kolego jak najbardziej szanuje ....
nadal tylko nie rozumiem po co to jest dalej drążone , nie mam już niestety 15 lat, jesteśmy chyba wszyscy tu dorośli a pisane jest tu do mnie jak do dziecka
wielkie dzięki za podpowiedzi i bardzo przepraszam że zadałem pytanie
pozdrawiam