jesli masz odpowiednia karte to aktualizacja przebiegnie pomyslnieManyPL pisze:Czekam na kartę i też się zabiorę za to - może się uda [WHITE SMILING FACE]
Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka

ale zawsze na tu znajdziesz pomoc

jesli masz odpowiednia karte to aktualizacja przebiegnie pomyslnieManyPL pisze:Czekam na kartę i też się zabiorę za to - może się uda [WHITE SMILING FACE]
Zobaczymy czy zamówiona karta Samsunga będzie ok. Jakbym coś spartaczył będę wołał o pomoc [WINKING FACE]myczek pisze:jesli masz odpowiednia karte to aktualizacja przebiegnie pomyslnieManyPL pisze:Czekam na kartę i też się zabiorę za to - może się uda [WHITE SMILING FACE]
ale zawsze na tu znajdziesz pomoc
wiedza jest wtedy uzyteczna gdy mozna sie nia dzielicgartur pisze:myczek dobrze wiedzieć, że służysz pomocą a więc i ja zabiorę się za aktualizację
ad 1 nie ma znaczenia wielkosc kartMaciej_F pisze:Też mam chęć się wyposażyć w kartę:
Czy to są wszystkie warunki by mieć pewność zakupu dobrej karty![]()
1. Samsung EVO + 32 lub lepiej 64 MB
2. Made in KOREA na karcie , na blistrze ( nie doklejana nalepka na blistrze)
3. Odczyt mmc1 :0001 - można to zrobić Apką SD Insight .
Np. w jednej sieci sprzedaży elektroniki powiadali że mogę taką kartę otworzyć i sczytać mmc1 w razie czego przyjmą zwrot .
Czy to by było wszystko co trzeba sprawdzić ???
Karta samsung evo + 32 Gb made in filipiny daje poprawny odczyt mmc1 :0001Maciej_F pisze:Yyyy toś mnie zmartwił . Czyli to wyjdzie dopiero "w praniu" przy pierwszej próbie wgrania mapy .
jesli masz 315 to nie da sie , a jesli 310 to nie wiemmarcyb3 pisze:Czyli jak ja mam oryginalną kartę z mapą v7 to będę mógł wrzucić na nią mapę v9????coś mi od wczoraj swiruje mapa gubi się i pokazuje jak bym jechał np po jeziorze a za chwile wskakuje na drogę,po chwili znowu gdzieś ucieka w pole i znowu łapie .myślę że wrzucenie nowych map rozwiąże problem .jeszcze sprawdzę antenę GPS
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka