A może by tak ADMIN podmienił logo klubowe na forum ? To co ma Prot, jest bardziej dopracowane graficznie bo to co widnieje teraz (ez urazy) jest rozkrzaczone
koledzy, osobnego tematu nie chce zakładac więc skoro o rozkręcaniu forum to może napiszą tutaj.
nie wiem jak Wam ale mi nie pasuje rozbudowana lista działów, żeby sobie sprawdzić nowe tematy lub posty trzeba sie sporo naklikać a to jest .... zniechęcające. na forum volkswagen auto jest to wygodniejsze sa 4 główne działy a wazniejsze teamty sa podwieszane. łatwiej się czyta.
Ok wiem sa ikonki nowych tematów i postów ale tu nie chodzi o brak informajci tylko o to, ze trzeba się naklikać
jest to o tyle wazne że nie ma nas dużo i pewnie nie będzie szybko; podobnie jest na forum golfa piatki - tez nie ma tam sporo uzytkowników. poodbnie na ww. forum więc tych nowych tematów i postów nie ma znowu az tak dużo
nigdy nie będziemy rozmiarowo tacy jak forum golfa.
jezeli chcemy rozkręcic forum to musimy się nastawić na nowych uzytkowników, którzy nie tylko szukają rozwiązania konkretnych problemów ale - tak sądzę - moga chcieć ogólnie wiedzieć cos o swoim aucie a czytanie tej liczby tematów może byc ciężkie - tak sądzę.
Jakiej wyszukiwarki nie ma? Na forum?
Przecież jest przycisk Szukaj na górze zaraz przy FAQ
PS. Ostatnio namiętnie wkładam karteczki z reklamą forum za szybkę kierowcy w Touranach, które spotkam pod marketem i ciekaw jestem, czy ktoś z osób które to znalazły jest na tym forum?
Zajefajny pomysł!!!
Większość z nas ma w domu (lub pracy) drukarkę.
Pomyślę nad tematem.
Ps.
Ano... Jest SZUKAJ jak byk!
Przyzwyczajenie z innego forum, jednak znów babola strzeliłem!!!