KondzioR., ja załatwiam kosmetyki po nizszej cenie dla klubu,bo mam ugadany sklep.Także jak coś to wal do mnie.
Moje prace car detailingowe znajdziesz przez google: Muti kosmetykaaut.pl bmw,audi,vw,alfa romeo. Wpisz którąś marke i znajdziesz mnie
Masz 100% rację
O autko dbam, czasem żona krzyczy , ale warto bo Touran chociaż nie pyskuje i jest posłuszny
Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
A więc tak, zapomniałem powiedzieć że mam jakieś delikatne stuki(nie zawsze) za schowkiem(tym na przeciwko fotela pasażera), czytałem że to może być coś tam z klimą i adaptacja czegoś tam pomoże.
Wytłumaczy mi ktoś o co z tym chodzi?:)
Na dniach dodam konkretne fotki.
PozdróVWka.
EDIT: Przerabiał ktoś pełnego FIS'a i MFD II na język PL?
to stukają silniczki krokowe systemu nawiewów/klimatyzacji, praktycznie nie do usunięcia, TTTM
możesz w VCDSie zrobić adaptację lub na panelu nacisnąć bodajże ECON i nawiew na twarz jednocześnie ale z moich doświadczeń to co najwyżej w 30% likwiduje problem, spróbować zawsze możesz...
pełnego FISa przerobił sobek187 na polski, musisz się przygotować na kilka tysięcy zł kosztów i pewne inne dysfunkcjonalności, ale polski będziesz miał