tberent pisze:dopiero zasysam z mega. dam znać i podziękuje jak zadziała .
to Ty nadal z RNS-em ?
Tak bo najlepiej mi się podoba do środka w aucie.
DM wsadziłem w tamtym tygodniu od kolegi jak mnie odwiedził i fajnie to wygląda ale bez zmiany steru to za bardzo mi się gryzie.
Staram się rozpracowac ACC i stoję w miejscu z ABS , i dopiero wtedy zestaw ster i radio.
U mnie w tym roku mapa nie chce się wgrać z płyty dochodzi do 80% i od nowa...
Z karty też nie nagra bo radio nie przełącza się w tryb kopiowania...
Po paru restartach albo wygasa albo wraca do odtwarzania mp3 z karty ...
Laser czyściłem i nic nie pomaga....
W tamtym roku poszło ładnie z karty
Aktualnie mam soft 5238A
Napiszcie czym nagrywać i jak i czy skompresowana mapa by mieściła się na płycie 4,7gb też jest pełnowartościowa czy coś jej brakuje?
MTV pisze:U mnie w tym roku mapa nie chce się wgrać z płyty dochodzi do 80% i od nowa...
Z karty też nie nagra bo radio nie przełącza się w tryb kopiowania...
Po paru restartach albo wygasa albo wraca do odtwarzania mp3 z karty ...
Laser czyściłem i nic nie pomaga....
W tamtym roku poszło ładnie z karty
Aktualnie mam soft 5238A
Napiszcie czym nagrywać i jak i czy skompresowana mapa by mieściła się na płycie 4,7gb też jest pełnowartościowa czy coś jej brakuje?
Zrob tak viewtopic.php?f=20&t=18546&start=30
u mnie poszło . Uwaliłem z 10 DVD +DL
Nagrywalem cb burnerxp czy jakoś tak. Prędkość na minimum .
niestety u mnie z karty sd nie pójdzie w tym roku mapa... , może spowodowane jest to wersją radia , mam wersję C ( DOKŁADNIE C6 ) soft 5238A
do konwertowania mapy na kartę użyłem programu map tools 0.8 , w tamtym roku V14 poszła bez problemu , jeszcze spróbuję wersją map tools 2.0.2 , chociaż nie wiem czy ma to znaczenie.
Płyty DVD nagrywałem na kilka sposobów zarówno metodą (disc at once )jak i (track at once) i programami Img Burn , UltraIso , Power2Go . Póki co jedną płytę załapało i mieli ją ale nie dochodzi do końca , nie wiem czy za kilka dni w końcu załapie czy ma ktoś na to jakieś rozwiązanie...
Dzieki Space za linka.!!
Zainstalowalem z karty sd. Wszystko sie zainstalowalo na koniec plyta sie wysunela. Mapa ladnie dziala ale jwst problem podczas szukania miast/miejscowosci. Nie znajduje zadnych polskich miast mimo tego ze zaznaczony jest kraj Polska. Pokazuje jakies miasta (chyba) portugalskie. W czym moze byc problem?
-- 16 gru 2017, o 23:13 --
Dzisiaj nagralem plyte 8,5GB i po wlozeniu do napedu nie rozpoczyna procesu instalacji ale za to moge wyszukac polskiego miasta/ miejscowosci. Wyciagne plyte to juz nie znajduje.
Nie moge tego rozgryzc, jakies sugestie?
Myślę że może pomóc fix do swl ,znajdziesz na gryzoniu, ja w tym roku wgrałem na nowo soft później mapę z karty a na koniec jeszcze z płyty musiało dokopiować resztę