Ja jestem jak najbardziej za zorganizowaniem zlotu TKP.Golas pisze:A termin już wgrany ?
To jak ? Robimy coś dzialamy cos?
Termin mamy juz wybrany.
Mogę pomóc w organizacji jeśli doświadczone osoby mi w tym pomogą podpowiedza jak działać.
Ja jestem jak najbardziej za zorganizowaniem zlotu TKP.Golas pisze:A termin już wgrany ?
To jak ? Robimy coś dzialamy cos?
A myślałem, że chociaż na dwa dni wpadnę w tym roku.marek1629 pisze:w tym roku ze zlotu pewnie nici, narzekali na miejscówki to w tym roku pewnie żadnej nie będzie...
oj chyba słabo będzie bida w tym roku zwykle to już zaliczki trzeba było szykować...marek1629 pisze:w tym roku ze zlotu pewnie nici, narzekali na miejscówki to w tym roku pewnie żadnej nie będzie...
bida ;(JEDARO pisze:marek1629 pisze:w tym roku ze zlotu pewnie nici, narzekali na miejscówki to w tym roku pewnie żadnej nie będzie...
jestem za, nawet może coś pomogę z racji bliskości - 30km,Adamfx pisze:Myślę, że czas zmienić lokalizację na nie centrum kraju bo to się obija już parę lat, albo południe kraju albo np. północny zachód, moja propozycja dotyczy ośrodków wypoczynkowych we Więcborku z którego wywodzi się polska olimpijka Beata Prei (zawodniczka LKS Grom Więcbork). Więcbork to miejscowość turystyczna położona przy Jeziorze Więcborskim otoczonym w znacznej części lasami z kilkunastoma ośrodkami wypoczynkowymi, hotelami, motelami i pensjonatami. W 1998 Więcbork stał się siedzibą Krajeńskiego Parku Krajobrazowego. Otoczony jest wzgórzami morenowymi, jeziorami i lasami. Atrakcje np w OW Tęcza - Więcbork zaprasza na wypoczynek w malowniczym zakątku Krajeńskiego Parku Krajobrazowego.
Gwarantują bliskość natury - lasów i jezior, świeże powietrze, czysta wodę,
ciszę i spokój.
Proponują pobyt w jednym z 24 domków kempingowych wyposażonych w łazienkę z prysznicem, kącik kuchenny, lodówkę, TV, radio. Zadbają o różne formy aktywnego wypoczynku: kometka, tenis stołowy, bilard, plac zabaw a w sąsiedztwie ośrodka kort tenisowy i boisko do piłki plażowej.
Posiadają wypożyczalnię sprzętu wodnego i rowerów turystycznych. Zachęcają do zwiedzania pięknych okolic.
Warto wybrać się na wycieczkę do Runowa 4 km (ruiny XVI - wiecznego pałacu, Sypniewa 12 km (zespół Pałacowo - Parkowy 1850r., Górki Klasztornej 20km (miejsce kultu słynące z pierwszego objawienia Matki Bożej w 1079r.).
Termin jak najbardziej fajny 31.V - 3.VI .