uchwyty drzwi........?

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)
fajowiec
Początkujący
Auto:: Highline 1.6fsi 03
Imię:: Pioter
Podziękował: 1 raz

Post autor: fajowiec »

...ja radio i nagłośnienie wymieniałem osobiście, łącznie z wyciszenie drzwi. Moje radio vw było paździerzem bez mp3 a wrzuciłem alpine-cde-w-203ri. Co do uchwytów nie chce mi sie drapać bo to i tak wygląda paskudnie ale znalazłem fajny temat poza karbonem.

np:

http://www.flokujemy.pl

pozdr.

[ Dodano: Wto Maj 22, 2012 16:50 ]
CzarnaInez pisze:Schodzi nie tylko z uchwytów drzwi ale z ramki radia, schowka na kokpicie i kierownicy. Kierownice oskrobałem "do czarnego" ale ramkę i uchwyt chyba kupię.
Ostatnio zmieniony wt maja 22, 2012 21:41 przez fajowiec, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bzyku
Specjalista
Auto:: BKD, 2008
Imię:: Tomek
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy

Post autor: Bzyku »

a ja kiedyś na allegro widziałem taką gumę w spayu nie udało mi się kupić ale z tego co pamiętam z opisu, sprzedawca pisał, że idealnie nadaje się do tego typu napraw.
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os

Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os

Będzie ... ?
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

Tomas pisze:
Dodi pisze:ja tam zawsze maluje to czarnym matem...nie ściera się i wyglada jak orginał...
szczęściarz Dodi jesteś, ja mam szare
nie ma problemu... jedziesz tam gdzie dorabiaja lakiery i spay w takim kolorze tez Ci dobiorą... nie ma róznicy... oczywiście efekt matowy ma byc...

maluje zwykłym matowym spayem tylko nie najtańszym tylko lepszej firmy...
ODPOWIEDZ