Bzyku pisze:kolega pytał o parkingi strzeżone i lokalizacje takich dostał widzę że kolega LYJO jest z tych co wierzą że do Polski faktycznie przyjedzie kilka milionów kibiców ??
nie wierze, że przyjedzie, ale istnieje takie coś jak buforowe strefy ograniczające ruch kołowy
byłem za granicą na takiej imprezie i wiem jak to wygląda, ale Polska to dziki kraj...
no właśnie nie wiadomo czego się spodziewać przed i po meczu he
[ Dodano: Czw Maj 24, 2012 22:12 ]
Bzyku pisze:ten na Białowieskiej nawet mam teraz:
Parking Całodobowy ul.Popowicka Krystyna Stefaniak tel dom 071 355 75 30 lub kom 662 149 108
jutro wpiszę pozostałe - ale ten jest w połowie pusty i szansa na rezerwację największa
przypomniałem sobie jeszcze jeden róg ulic Bystrzyckiej i Na Ostatnim Groszu również blisko stadionu.
Dzwoniłem na Parking Całodobowy ul. Popowicka - cena za rezerwację miejsca na czas meczu to 140 zł czyli liczę że jak przyjadę ok 18 do 23 i do domu fajny biznes
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki zrobisz jak chcesz - dzisiaj byłem na parkingach na Rysiej, Bystrzyckiej i Drzewieckiego. na pierwszym i ostatnim powiedzieli że nie ma problemu mają full miejsca i nie trzeba nic rezerwować. na Bystrzyckiej facet zarezerwuje Ci miejsce bez opłaty oto numer telefonu - 692 119 366 cena za dobę postoju to 20 pln, podobnie na Drzewieckiego, na Rysiej masz 30 pln.
zrobisz jak chcesz.
kolego Lyjo nie będę się spierał ale nie wiem czy wiesz gdzie jest stadion we Wrocku i jaki jest do niego dojazd? jeżeli zrobią tak jak myślisz to odetną trzy je*... osiedla na których myślę że mieszka kilkadziesiąt tysięcy ludzi. dlatego szczerze wątpię w takie zabiegi.
powtórzę dla pewności parkingi o których pisałem i piszę dalej są oddalone około 2-3km od stadionu i dojazd do nich będzie na bank.
Bzyku pisze:aki zrobisz jak chcesz - dzisiaj byłem na parkingach na Rysiej, Bystrzyckiej i Drzewieckiego. na pierwszym i ostatnim powiedzieli że nie ma problemu mają full miejsca i nie trzeba nic rezerwować. na Bystrzyckiej facet zarezerwuje Ci miejsce bez opłaty oto numer telefonu - 692 119 366 cena za dobę postoju to 20 pln, podobnie na Drzewieckiego, na Rysiej masz 30 pln.
zrobisz jak chcesz.
kolego Lyjo nie będę się spierał ale nie wiem czy wiesz gdzie jest stadion we Wrocku i jaki jest do niego dojazd? jeżeli zrobią tak jak myślisz to odetną trzy je*... osiedla na których myślę że mieszka kilkadziesiąt tysięcy ludzi. dlatego szczerze wątpię w takie zabiegi.
powtórzę dla pewności parkingi o których pisałem i piszę dalej są oddalone około 2-3km od stadionu i dojazd do nich będzie na bank.
Zaraz dzwonie dzięki wielkie