Cyrus pisze:Ładny tylko ma wadę fabryczną - kiera nie po tej stronie
OJ TAM OJ TAM... juz taki sie urodzil lewobiezny i taki juz raczej pozostanie... no chyba ze wroce do Polandii i przekladka... ale koniec juz tych jaselek- przestancie w koncu dokuczac to ze kiera z 2 strony nie znaczy ze sie gorzej jezdzi:):)
Był VW Passat B5 1.8T 150 BHP
Był Seat Ibiza 6L 1.9 TDI 130 BHP
Był VW Passat B5 FL 1.9TDI 130 BHP 4MOTION
Był VW Polo 6N2 1.4 55 BHP
Był VW Touran 1T2 2.0 TDI 177 BHP
Był Seat Ibiza 6l FR 1.8T 150 BHP
Panowie jeżeli to wam tak bardzo przeszkadza to proponuje zrobić w obojętnie jakimś programie lustrzane odbicie i będzie po wszystkiemu. Czy lewa, czy prawa strona to dalej jest VW ani lepszy ani gorszy po prostu TOURAN
Dzis Turanek dostal prezent- mianowicie nowe buciki;) Dunlopki SP Sport Fastresponse, w przyszlym tygodniu mam przeglad wiec wypadalo zmienic gumska zeby nie bylo wtopy bo juz nie byly zaciekawe...
Przeszedl tez gruntowne mycie i czyszczenie, niestety pogoda niedopowiednia do woskowania i czasowo tez nie stalem za dobrze wiec w gre weszly tylko kosmetyki GardX... Zdjecie zarzuce jutro;)
Pozdro all:)
[ Dodano: Sob Cze 02, 2012 17:31 ]
Panowie jeżeli to wam tak bardzo przeszkadza to proponuje zrobić w obojętnie jakimś programie lustrzane odbicie i będzie po wszystkiemu. Czy lewa, czy prawa strona to dalej jest VW ani lepszy ani gorszy po prostu TOURAN
dobrzze prawi- polac mu!!!
Ostatnio zmieniony pt cze 08, 2012 22:25 przez g_b, łącznie zmieniany 1 raz.
fajne autko kolor też przedni choć trzeba się przy nim narobić
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Osobiscie to bardzo sie zawiodlem bo nie sadzielm za az tak bedzie sie brudzil!!! po umyciu to na 2 dzien jest caly zakurzony, tym bardziej ze mam na miejscu parkingowym jakies krzewy/drzewa ktore pyla czyms zoltym no i ogolnie to szkoda myc samochodu bo praca nadaremna...
[ Dodano: Nie Cze 10, 2012 14:27 ]
aki pisze:fajne autko
dzieki:)
I jeszcze jedno... Czarny to Czarny Sam czasem psiocze na ten kolor bo wiecie jak jest ale moje nastepne auto ( o ile takie bedzie) bedzie w kolorze CZARNYM
Wczoraj wazne wydarzenie- rozrzad doczekal sie wymiany, znajomy polecil i kupil dla mnie caly zestaw marki SKF, pompa wody metalowa- a nie jak oryginal z plastiku...
na zdjeciu kompletny osprzet, napinacz, rolki, termostat razem z plynem, no i te 4 zielone klucze ktore wszystko odkreca....
w trakcie zabiegu:
Kolega Zibi wykonal kawal dobrej roboty....
kurcze, wiesz co, wiesz jak jest podczas pracy... brud, plyn, szkoda troche aparat pobrudzic, czlowiek mysli o tym zeby to wszsytko zagralo a nie o manualu... jakbym wczesniej pomyslal i wzial ze soba stary aparat moze bym i porobil zdjecia... tym bardziej ze jechalem zrobic ta robote do kolegi ktory mieszke 250 km ode mnie...
ogolnie to trzeba miec troche pojecia o rzeczy i przyzady do zablokowania rorzadu i caly zabieg nie jest trudy. takie moje spostrzezenie...
Trzeba bylo kupic szarego( polecam)a nie narzekac hehe
nie no turanik piekny i jak przesiadka z paska ja mialem problem z z pozycja za kierownica jest wyzej chyba nie ma takiego komfortu jak w passacie ale zostaje przy touranie nie wracam do paska chyba ze b7 na wypasie
dla mnie passat B6 był extra autkiem, wygodne, pojemne i bardzo rodzinny, zmieniłem na Tourana i powiem że problem był podobny do ciebie z miejscem za kierownicą, ale to kwiestia czasu. Touran jest mega pojemny ale już nie tak komfortowy jak passat.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.