Używaniem NB+ ostatnio, wg mnie bardzo dobre, wytrzymały rok ale swiecą lepiej niż zwykle żarówki. Ja teraz zamowilem te co polecał Muti, zobaczymy które lepsze;)
ptomek2, może świecić nie będą lepiej,ale efekt xenon jest zdecydowany i co ciekawe ludzie zaczęli zjezdzać na prawy pas jak usiadleś na tyle Przez tydzień jeździłem na zwykłych i różnice bylo widać
Muti pisze:malcolm, używałem,ale jakoś mnie nie oczarowały,bo oczekiwałem innego efektu.Są białe,dobrze świecą i maja homologacje Podobno z plusem się mniej przepalają,bo bez to chyba 2 razy w roku trzeba było wymieniać
Z tym przepalaniem to faktycznie moze byc problem zwłaszcza ze mam ustawiony tryb skandynawski i swieca sie mijania non stop. A tak na marginesie moze przy okazji jakiegoś spotu w przyszłości któryś z kolegów z odpowiednim urządzeniem mógłby mi w ramach pomocy bliźniemu zmienić na ten tryb północno amerykański, oczywiście
Ostatnio zmieniony wt maja 29, 2012 15:56 przez malcolm, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zamowilem te żarówki ale zamiast 55wat przyszło 85. Oddałem i jutro maja być 55. Wydaje mi się że coś by popalilo pewnie przy takiej mocy;/ mowa o tych co ma Muti
co do tych zarowek narva to kolega w hurtowni mial jedna partie i tez na nich jezdzilem pomimo tego ze widnial napis zakazu sprzedazy w UE ale wydaje mi sie ze zbyt mocno nagrzewal sie klosz i zamontowalem je na dlugie a na mijania zalozylem osram night guide plus nie daja takiego xenonowego swiatla jak narvy ale tez ladnie i mocno swieca, a co wazne nie nagrzewa sie klosz tak mocno
No zobaczę teraz już zamówione więc chwile pojeżdżę. Mam nadzieje że nie uszkodzą mi się reflektory Muti Ty masz założone i po dłuższej eksploatacji odbłyśniki nadal oślepiają?
Btw. Jak sprawdzisz to podziel się z nami
Ostatnio zmieniony wt maja 29, 2012 18:44 przez ptomek2, łącznie zmieniany 1 raz.