Usuwanie ogłoszeń z działu Giełda
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię:: Krzysztof
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 15 razy
Re: Usuwanie ogłoszeń z działu Giełda
YOX napisałem szczeże.. Mogłem napisać ze to moje auto.. Ale po co kogoś wprowadzać w błąd.
Posiadam VCDS 12.12.
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Ja tam nie widzę problemu. Komu można to można i się zatwierdza poprostu warunkowo nawet jakby tylko dwa posty miał na forum napisane. Wiem kto to jest to czemu mam mu nie zatwierdzić. regulamin jest też po to by go w wyjątkowych sytuacjach nagiąć. Coś się skiepszczylo też na forum astry g to też sporo osób nie ma dostępu do działu to naciskam by na czas awarii dać uprawnienia dostępu. Świat się nie zawali od tego a nawet jak by się coś miało dziać to się dostęp zabiera i nie było tematu.
Skrzynia zapodaj temat na sga to ci zatwierdze ogłoszenie.
Skrzynia zapodaj temat na sga to ci zatwierdze ogłoszenie.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... tu nie o szczerość chodzi lecz o RegulaminSkrzyniu21 pisze:YOX napisałem szczeże.. Mogłem napisać ze to moje auto.. Ale po co kogoś wprowadzać w błąd.

- tberent
- Zaawansowany
- Auto::
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
"Marjan" to tutaj admin i moderatorzy przestrzegają regulaminu ?yox pisze:... tu nie o szczerość chodzi lecz o RegulaminSkrzyniu21 pisze:YOX napisałem szczeże.. Mogłem napisać ze to moje auto.. Ale po co kogoś wprowadzać w błąd.

A na serio to zajrzyjcie na forum G6 i zobaczcie co tam za szopki się dzieją to złego słowa a TKP nie powiecie .
Wesol jasne ze gdzieś tam na forach znasz wszystkich i po 2 postach ręczysz za typa ........
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... a niech zamieszczają na G6 tam chyba nie ma ograniczenia co do ilości postów, za to Mr "CIACH" grasujetberent pisze:A na serio to zajrzyjcie na forum G6 i zobaczcie co tam za szopki się dzieją to złego słowa a TKP nie powiecie

- TOMASZ PLUTA
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 tdi 2015
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
Regulamin to nie jest Konstytucja żeby go łamać albo naginać lub interpretować po swojemu
Też czasami zaglądam na inne fora i tam to jest dopiero balagan kilka tematów w jednym wątku się toczy i ciężko znaleźć konkretna odpowiedź na to co się szuka A na naszym forum jest dużo lepiej i to dlatego że PRZESTRZEGAMY REGULAMINU
Też czasami zaglądam na inne fora i tam to jest dopiero balagan kilka tematów w jednym wątku się toczy i ciężko znaleźć konkretna odpowiedź na to co się szuka A na naszym forum jest dużo lepiej i to dlatego że PRZESTRZEGAMY REGULAMINU