POLECANE / NIEPOLECANE - warsztaty, mechanicy - opinie
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
SAMKO - serwis skrzyń automatycznych
Witam
Szukam opini na temat firmy SAMKO z siedzibą w Miedznej i Wawa ul. Połczyńska,
Znalazłem tylko jakieś stare informacje w necie że to naciągacze a chciałem się do nich wybrać na diagnostykę i wymianę oleju w skrzyni DSG.
Może ktoś coś u nich robił?
W mojej okolicy uchodzą za najlepszy serwis od automatów a niestety net mówi coś innego.
A może inne propozyję gdzie można wymienić olej i przeprowadzić jakąś podstawą diagnostykę DSG.
Pozdrawiam
Znalazłem tylko jakieś stare informacje w necie że to naciągacze a chciałem się do nich wybrać na diagnostykę i wymianę oleju w skrzyni DSG.
W mojej okolicy uchodzą za najlepszy serwis od automatów a niestety net mówi coś innego.
A może inne propozyję gdzie można wymienić olej i przeprowadzić jakąś podstawą diagnostykę DSG.
Pozdrawiam
VW Touran 2006r 1,9 BLS 105KM DSG
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Re: SAMKO - serwis skrzyń automatycznych
Kolego powiem Ci tak... kiedyś robiłem u nich kilka skrzyń... mieli warsztat na Spokojnej koło Powązek w Warszawie no i byłem też w Rostkach koło Węgrowa... zawsze było fachowe podejcie do tematu... kiedyś zawiozłem im już wyjętą skrzynie, to na moich oczach w 10 min rozebrał ja na czynniki pierwsze... robota "paliła" mu sie w rekach, widac było ze znają sie na rzeczy... ja po ich naprawach nie mialem reklamacji... nie wiem jak to teraz jest bo mineło kilka lat od tamtego momentu ale maysle ze sie nie skiepścili...fart1313 pisze:Witam
Pozdrawiam
- wanio_xxx
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Kraków i okolice
Witam!
Czy w okolicy Krakowa są godne polecenia warsztaty specjalizujące się w samochodach z grupy VW ?
Pozdrawiam
Czy w okolicy Krakowa są godne polecenia warsztaty specjalizujące się w samochodach z grupy VW ?
Pozdrawiam
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI-BXE - 2008
- Imię:: Roman
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
wanio_xxx napisal:Czy w okolicy Krakowa są godne polecenia warsztaty specjalizujące się w samochodach z grupy VW ?
Tak, jest na ul Jasielskiej 14 warsztat mgr.inz Andrzej Folta od dwudziestu lat specjalizuje sie w naprawach samochodow z grupy VW. Ja wszystko u niego robie to juz 3 samochod.POLECAM solidna firma i NIE DROGA
Podaje link do jego strony: http://www.vwfolta.pl/
Pozdrawiam
Tak, jest na ul Jasielskiej 14 warsztat mgr.inz Andrzej Folta od dwudziestu lat specjalizuje sie w naprawach samochodow z grupy VW. Ja wszystko u niego robie to juz 3 samochod.POLECAM solidna firma i NIE DROGA
Podaje link do jego strony: http://www.vwfolta.pl/
Pozdrawiam
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
ja jeszcze tourana nie miałem okazji ale z poprzednim autem jeździłem TU - wprawdzie zakochani w Audi ( moje poprzednie też było Audi) ale VAG to jedna duża rodzina a panowie pracują profesjonalnie i nie są mega drodzy.
jakie okolice Krakowa są Ci najbliższe ? poza miastem ( na północ) też jest fajny zakład TU poczytaj wszystkie opinie, mnie robił rozrząd i wymianę tulei wahaczy - jestem bardzo zadowolony, fakt że starego Audi nie chciał naprawiać (to mu będę pamiętał!) ale auta ery nowożytnej -tak od lat 90 obsługuje w bardzo profesjonalny sposób
jakie okolice Krakowa są Ci najbliższe ? poza miastem ( na północ) też jest fajny zakład TU poczytaj wszystkie opinie, mnie robił rozrząd i wymianę tulei wahaczy - jestem bardzo zadowolony, fakt że starego Audi nie chciał naprawiać (to mu będę pamiętał!) ale auta ery nowożytnej -tak od lat 90 obsługuje w bardzo profesjonalny sposób
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- kowet
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2,0 TDI DSG
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
darog69, popytaj o ten serwis
http://www.tourany.pl/index.php/galeria.html
jest to gość opisywany na forum w dziale sprzedaży samochodów ale udziela na niektóre gwarancji i już u niego tez auta koledzy robili - sam tylko u niego kupiłem ale serwisuję w mojej okolicy
http://www.tourany.pl/index.php/galeria.html
jest to gość opisywany na forum w dziale sprzedaży samochodów ale udziela na niektóre gwarancji i już u niego tez auta koledzy robili - sam tylko u niego kupiłem ale serwisuję w mojej okolicy
Już nie Touran
ale Sharan...