Eljot pisze:Dla większości z Was nie będzie rewelacyjnym newsem, iż pracuję na Poczcie Polskiej od prawie 28 lat (24.04.1984) jako listonosz.
Link sobie daruję
Dlaczego ja mojego listonasza od paczek lubię - fajny gość
1. Uniwersytet Szczeciński, Wydział Kultury Fizycznej i Promocji Zdrowia - wykładowca.
2. Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu, Instytut Kultury Fizycznej - wykładowca.
3. Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy w Szczecinie - masażysta.
KriSSo pisze:1. Uniwersytet Szczeciński, Wydział Kultury Fizycznej i Promocji Zdrowia - wykładowca.
2. Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu, Instytut Kultury Fizycznej - wykładowca.
3. Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy w Szczecinie - masażysta.
Sam widzisz, lekko nie jest, a do tego dwoje małych dzieci (4 lata i 10 miesięcy) + jeszcze obrona pracy za dwa miesiące. Także nawet nie mam czasu myśleć o Touranie.
Ale jest dobra wiadomość - Crossik już jedzie transportem i będzie w tym tygodniu. Prawdopodobnie odbiorę go w przyszłym tygodniu (jak znajdę czas), bo moja doba trwa 36 godzin, a nie 24
marynarz75 pisze:Jakos tu dużo ludzi "bawiacych sie" z ogniem
Można czuć się bezpiecznie
cheles pisze:To Michał trzeba Cię chyba awansować do KG PSP.
Mam nadzieję, że uda mi się przenieść do swojego województwa w tym roku
KriSSo pisze:Wydział Kultury Fizycznej i Promocji Zdrowia
To można się o jakąś dietę dowiedzieć?
Przemek_85 pisze:A ja pracuje w firmie zajmujacej sie produkcja biernych zabezpieczen przeciwpozarowych - klapy p.poz.i oddymiajace, wentylatory wentylacyjne i oddymiajace ,wszysto co jest zwiazane z wentylacja.
Zawodowo zajmuję się lotniskowymi pomocami nawigacyjnymi (arcyzabawna nazwa dla oświetlenia lotniskowego ;-) ) oraz zabezpieczaniem energetycznym samolotów podczas postoju. Jeżeli jest wśród nas jakiś pilot to chętnie służę dodatkowymi luksami podczas lądowania ;-)