cheles pisze:Współczuję Twojemu Turiemu, biedny jest, co chwila coś zdejmujesz, demontujesz i montujesz.
No coś Ty! On nie rozbiera co chwila! Jarry raz rozebrał i nie składa
Nie byłeś na zlocie TKP. to nie widziałeś jego fury - w zasadzie to chyba tylko blacha była na swoim miejscu
A LEDy wizualnie REWELACJA
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Ciekawe czy to rozwiązanie opatentuje bo z chęcią widziałbym takie same rozwiązanie u mnie... tylko trzeba kogoś znaleźć co to mi zrobi bo na ulicy to ja nie będę zdejmował zderzaka i bawił się przy nim
Ciekawe czy to rozwiązanie opatentuje bo z chęcią widziałbym takie same rozwiązanie u mnie... tylko trzeba kogoś znaleźć co to mi zrobi bo na ulicy to ja nie będę zdejmował zderzaka i bawił się przy nim
Ktoś chętny?
jeśli się nie mylę jesteś z lubuskiego więc siła kilometrów do Łodzi , gdybyś jednak po drodze gdzieś jechał to zapraszam serdecznie, zarezerwuj sobie około 4 godzin
No pięknie, a co z homologacją? Gdzie jest naniesiona?
PS. Wiem, że kiedyś w warunkach technicznych było określenie dot. tzw. punktu świetlnego, czyli kiedy liczyć kilka lampek jako jedną - teraz się to pewnie zmieniło, w końcu mam w Touranie oryginalne paski diód i są homologowane jako postojowe i dzienne
cheles pisze:Jarry powinieneś ... wysłać do VW pomysł montażu
na początku ankiety z podobaniem się mojego montażu DRL Hella Flex głosy się rozkładały po równo na oceny od 3 do 6 więc jakoś mnie dumą mój pomysł nie napawał, ale w miarę głosowań mamy dziś sytuację że 73% ankietowanych dało najwyższą ocenę 6, więc gdyby VW zrobił taki montaż miałoby to chyba sens
a' propos dzisiaj za chwilę ma podjechać CzarnaInez i będziemy u niego dłubać w zderzaku Hella Flex Style
cheles pisze:Jarry powinieneś ... wysłać do VW pomysł montażu
na początku ankiety z podobaniem się mojego montażu DRL Hella Flex głosy się rozkładały po równo na oceny od 3 do 6 więc jakoś mnie dumą mój pomysł nie napawał, ale w miarę głosowań mamy dziś sytuację że 73% ankietowanych dało najwyższą ocenę 6, więc gdyby VW zrobił taki montaż miałoby to chyba sens
a' propos dzisiaj za chwilę ma podjechać CzarnaInez i będziemy u niego dłubać w zderzaku Hella Flex Style
Ale co Ci szkodzi popstrykać fotki i wysłać do VW - do jakiegoś działu PR. Może wykorzystają w swoich publikacjach tylko pamiętaj oprócz nicka podpisz Touran Klub Polska
cheles pisze:Ale co Ci szkodzi popstrykać fotki i wysłać do VW - do jakiegoś działu PR. Może wykorzystają w swoich publikacjach tylko pamiętaj oprócz nicka podpisz Touran Klub Polska
no i CzarnaInez był, DRL założone, przy okazji doszedł Bordnetz 30 bajtowy, nowy chromowany włącznik do świateł oraz kabelek zasilający footwelle i ambient - Touranek zyskał tak ze 100 punktów