Według mnie dobrze zrobione auto przez dobrego lakiernika,dluzej moze wytrzymac w lepszej formie nic orginalne czesci,kasownik pisze:Kupil rozbity, a to ze jest policjantem, tylko wzmaga czujnosc
Touran do oceny
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Lock00 Zgadzam się pod warunkiem, że dobry mechanik - a coś myślę, że autem pojeździł i do odsprzedania. Nie sądzę, że robił dla siebie.lock00 pisze:Według mnie dobrze zrobione auto przez dobrego lakiernika,dluzej moze wytrzymac w lepszej formie nic orginalne czesci,kasownik pisze:Kupil rozbity, a to ze jest policjantem, tylko wzmaga czujnosc
- kasownik
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Juz wiem skad cena byla tak atrakcyjna 
Auto bezwypadkowe, tylko przod gora stukniety
Po wizycie w zaufanym warsztacie i zdjeciu plyty pod silnikiem okazalo sie, ze auto na wysokosci przegrody ma ciete i wspawane podluznice.
Wychodzi wiec na to, ze to 2w1, wiec to w sumie super oferta, dwa auta zz cene jednego ;(
Auto bezwypadkowe, tylko przod gora stukniety
Po wizycie w zaufanym warsztacie i zdjeciu plyty pod silnikiem okazalo sie, ze auto na wysokosci przegrody ma ciete i wspawane podluznice.
Wychodzi wiec na to, ze to 2w1, wiec to w sumie super oferta, dwa auta zz cene jednego ;(
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Wypraszam sobie, mój pies je dobre mięsko.
Wiecie co? Muszę sprzedać swojego Golfika i kiedyś zdarzyła mi się mała przygoda, że urwałem zderzak. Czy w tym momencie jest to auto powypadkowe, czy nie? Nie wiem co klilknąć przy wystawianiu ogłoszenia. Jeśli się przyjrzeć innym "okazjom", to mój jest totalnie bezwypadkowy, no ale przygodę miał, więc jak sądzicie?

Wiecie co? Muszę sprzedać swojego Golfika i kiedyś zdarzyła mi się mała przygoda, że urwałem zderzak. Czy w tym momencie jest to auto powypadkowe, czy nie? Nie wiem co klilknąć przy wystawianiu ogłoszenia. Jeśli się przyjrzeć innym "okazjom", to mój jest totalnie bezwypadkowy, no ale przygodę miał, więc jak sądzicie?

- malcolm
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI 150KM 5T1
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
Tak jak napisałeś to była "przygoda". Jeśli uszkodzenia karoserii sa tylko takie jak na zdjeciu czyli tylko zderza i ewentualnie delikatnie błotnik to mozna tu co najwyzej mówić o stłuczce. Wypadek jest raczej wtedy kiedy zmienia sie geometria pojazdu, trzeba ingerować we wzmocnienia karoserii typu podłużnice. Kiedy wystrzelone są poduszki powietrzne. Podobne zdarzenia jak to Twoje miało około 75% aut uzywanych (tak wynika z danych Auto Świata). Ja bym śmiało pisał bezwypadkowe ale klientowi który przyjedzie oglądać auto powiedział bym o tej stłuczce.KriSSo pisze:Wypraszam sobie, mój pies je dobre mięsko.
[url=http://images43.fotosik.pl/883/4e629f9972a43f8bm.jpg]Obrazek[/URL]
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
według mnie bezwypadkowy, wypadkowy to taki co nie ma przodu lub całego boku lub całego tyłu lub dachu no i po pomiarze powłoki lakierniczej wychodzą cuda
taki wypadek jak można go tak nazwać to nie wypadek ale to jest moje osobiste zdanie. Podobnie jak masz przygodę na parkingu to także według mnie auto będzie bezwypadkowe.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
przeglądam oferty i trafiłem na rodzynka gdyż pierwszy raz słyszę o takiej wersji
http://allegro.pl/show_item.php?item=2648270500

http://allegro.pl/show_item.php?item=2648270500