I tak trzymaj !zajc pisze:Całe szczęście mam czym jeździć, a Touran to moje odwieczne marzenie. Dlatego jak nie ten, to znajdzie się inny.aki pisze:podczas oględzin nie napalaj się na auto, a oględziny zrób z dystansem i głową.
Touran 2.0 TDI(170) DSG 7OS. HIGHLINE
- zajc
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 170PS,BMN
- Imię:: Jakub
Wróciłem właśnie z Ostrowa.
Niestety na miejscu okazało się, że autko z ogłoszenia zostało wczoraj wieczorem sprzedane.
Jednak również wczoraj sprzedawca przywiózł z Niemiec identycznego Tourana.
Różnica polega na tym, że drugi ma skórzane siedzenia, nie posiada szyberdachu oraz ma większy przebieg (230 000 km). Jednak po bliższemu przyjrzeniu się auto nie wzbudziło u mnie większych zastrzeżeń. Do wymiany oprócz oleju i wszystkich filtrów będą tylne klocki oraz przednia maska posiada odpryski po kamieniach.
Reszta w samochodzie działała bez zarzutu.
Dlatego też zdecydowałem się na zakup tego Touranka
Niestety na miejscu okazało się, że autko z ogłoszenia zostało wczoraj wieczorem sprzedane.
Jednak również wczoraj sprzedawca przywiózł z Niemiec identycznego Tourana.
Różnica polega na tym, że drugi ma skórzane siedzenia, nie posiada szyberdachu oraz ma większy przebieg (230 000 km). Jednak po bliższemu przyjrzeniu się auto nie wzbudziło u mnie większych zastrzeżeń. Do wymiany oprócz oleju i wszystkich filtrów będą tylne klocki oraz przednia maska posiada odpryski po kamieniach.
Reszta w samochodzie działała bez zarzutu.
Dlatego też zdecydowałem się na zakup tego Touranka
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 829 razy
gratuluję i życzę bezawaryjności 
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Gratuluję zakupu.
P.S.
Ciekawe, że akurat tak się stało, iż w dzień przed przyjazdem omawiany samochód zostaje sprzedany, ale oczywiście sprzedający ma drugi, PRAWIE identyczny
. Takich przypadków znam co najmniej kilka. Czy dostałeś informację przed Twoim przyjazdem do sprzedającego, że samochód, który zamierzałeś obejrzeć/kupić sprzedał dzień wcześniej?
P.S.
Ciekawe, że akurat tak się stało, iż w dzień przed przyjazdem omawiany samochód zostaje sprzedany, ale oczywiście sprzedający ma drugi, PRAWIE identyczny
- zajc
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 TDI, 170PS,BMN
- Imię:: Jakub
Dzwoniłem do właściciela we wtorek rano, że jadę go oglądać i ogłoszenie było nadal aktualne. Zadzwoniłem jeszcze wieczorem, aby się upewnić czy mam po co jechać i niestety powiedział mi, że ktoś wyłożył kasę na stół i go zabrał. Ale powiedział też, że jeśli chcę to i tak mogę przyjechać, ponieważÂ świeżo sprowadził jeszcze jedno auto. Mam dokumenty od tego auta i tablice tymczasowe były wykupione we wtorek. Szczęście w nieszczęściu, że samochód okazał się być w porządku, więc go kupiłem.KriSSo pisze:Gratuluję zakupu.![]()
P.S.
Ciekawe, że akurat tak się stało, iż w dzień przed przyjazdem omawiany samochód zostaje sprzedany, ale oczywiście sprzedający ma drugi, PRAWIE identyczny. Takich przypadków znam co najmniej kilka. Czy dostałeś informację przed Twoim przyjazdem do sprzedającego, że samochód, który zamierzałeś obejrzeć/kupić sprzedał dzień wcześniej?