Manual: Zmiana środkowej kratki nawiewu na chromowaną z 1T3
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Nie sądzę by dało radę chyba, że byś wymienił cały schowek. Jeżeli chcesz to mam na zbyciu schowek ale pasuje do polifta. Nie jest w idealnym stanie, parę kropek ma.novy pisze:fajny wygląd, a da się coś zrobić z samą klapką schowka? coś mi się rozlało i wygląda fatalnie.
Jak byłbyś zainteresowany to podeślij mi na PW swój adres e-mail to podeślę Ci fotki. Oddam za parę złotych plus przesyłkę.
- lukasz22i
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
Udało Ci się go z powrotem włożyć i zamontować? Ja niestety nie mogę go zamontować, nie chce mi wejść w te tylne dziury/zatrzaski, nie mogę go w ogóle tam dosunąć, póki co jest wsadzony ale lata luźno bo jest nie przykręcony.Rauko pisze:JestAle potrzebowałem aż konsultacji z jarrym, żeby ja znaleźć
![]()
To było straszne. Patrzyłem i nie widziałem - i co ślepemu po oczach![]()
- cheles
- Władca postów
Bo schowek od T3 różni się od poprzedniego. Trzeba wycinać ramkę - pisał o tym Touranek.lukasz22i pisze:Udało Ci się go z powrotem włożyć i zamontować? Ja niestety nie mogę go zamontować, nie chce mi wejść w te tylne dziury/zatrzaski, nie mogę go w ogóle tam dosunąć, póki co jest wsadzony ale lata luźno bo jest nie przykręcony.Rauko pisze:JestAle potrzebowałem aż konsultacji z jarrym, żeby ja znaleźć
![]()
- lukasz22i
- Użytkownik
- Podziękował: 3 razy
Dziękuje za podpowiedź, poszukam.cheles pisze:Bo schowek od T3 różni się od poprzedniego. Trzeba wycinać ramkę - pisał o tym Touranek.lukasz22i pisze:Udało Ci się go z powrotem włożyć i zamontować? Ja niestety nie mogę go zamontować, nie chce mi wejść w te tylne dziury/zatrzaski, nie mogę go w ogóle tam dosunąć, póki co jest wsadzony ale lata luźno bo jest nie przykręcony.Rauko pisze:JestAle potrzebowałem aż konsultacji z jarrym, żeby ja znaleźć
![]()
- Bartolomeo171
- Przeglądacz
- Bartolomeo171
- Przeglądacz
-
- Początkujący
Raczej bez skazy bym wolał. Ale dzięki za info.cheles pisze:Nie sądzę by dało radę chyba, że byś wymienił cały schowek. Jeżeli chcesz to mam na zbyciu schowek ale pasuje do polifta. Nie jest w idealnym stanie, parę kropek ma.novy pisze:fajny wygląd, a da się coś zrobić z samą klapką schowka? coś mi się rozlało i wygląda fatalnie.
Jak byłbyś zainteresowany to podeślij mi na PW swój adres e-mail to podeślę Ci fotki. Oddam za parę złotych plus przesyłkę.
- cheles
- Władca postów
Ok, cierpliwości w poszukiwaniach na alledrogo.novy pisze:Raczej bez skazy bym wolał. Ale dzięki za info.cheles pisze:Nie sądzę by dało radę chyba, że byś wymienił cały schowek. Jeżeli chcesz to mam na zbyciu schowek ale pasuje do polifta. Nie jest w idealnym stanie, parę kropek ma.novy pisze:fajny wygląd, a da się coś zrobić z samą klapką schowka? coś mi się rozlało i wygląda fatalnie.
cheles, Witam masz jeszcze schowek środkowy z ramka z deski rozdzielczej o którym pisałeś w październiku,mam tourana 2007 rok wersja 1T2. Który przez nieuwagę przerysowałem. Chętnie odkupie od ciebie.Jeżeli możesz to wyślij mi kilka fotek.Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Leszek mój email leszek205@vp.pl