Moja konfiguracja Crossa + jaki rabat?
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Pakiet światło warto wziąć, tym bardziej że masz wtedy alarm, złacze USB w schowku i czujnk ciśnienia w jednym pakiecie. W czaszkę nic kompletnie nie grzeje, masz dodadtkową roletę a dziciaki wielką frajdę. Kamera cofania kosztuje 700 pln, więc wydatek żaden a wszystko za autem pięknie widać, nawet w nocy - super gadżet. Także nie żałuj paru pln. Po co natomiast wywalać 6 patyków na rns 510 to nie rozumiem. Filmy będziesz oglądał na postoju? Przecież 315 zupełnie wystarcza. Cóż każdy dokłada to, co lubi. To jest piękne w konfigurowanym aucie
P.S.
Ja dostałem 7% rabatu.

P.S.
Ja dostałem 7% rabatu.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
No dokładnie! Każdy bierze co lubi - dla mnie ta nawigacja i tak ma za mały ekran - teraz mam 9" i przesiadka na 6,5" będzie dla mnie przykra
.
Jeśli chodzi o kamerę z tyłu to parkowałem na niej kilka razy próbnie w innym aucie - niczym mnie to nie zachwyciło więc rezygnuję.
Złącze USB? Po co za nie płacić jak w 510 mam wejście minijack i SD? :-)
A panorama od początku nie wchodziła w rachubę i wręcz uważałem żeby przypadkiem jej nie było w jakimś pakiecie
- po prostu mnie denerwuje jak mi świeci od góry, a jak nie ma świecić to po co mi panorama :-).
Tak jak piszesz - każdy może wybrać to co lubi (dlatego też kupuję nowe auto), a kluczową sprawą w tym wątku było dla mnie nie komentowanie konfiguracji (podałem ją jako ciekawostkę) bo w sumie to ja będę jeździł tym autem, a nie szanowni Koledzy :-), ale wysokość rabatów jakie udało się wynegocjować.
Tak czy siak - dzięki za odzew!

Jeśli chodzi o kamerę z tyłu to parkowałem na niej kilka razy próbnie w innym aucie - niczym mnie to nie zachwyciło więc rezygnuję.
Złącze USB? Po co za nie płacić jak w 510 mam wejście minijack i SD? :-)
A panorama od początku nie wchodziła w rachubę i wręcz uważałem żeby przypadkiem jej nie było w jakimś pakiecie

Tak jak piszesz - każdy może wybrać to co lubi (dlatego też kupuję nowe auto), a kluczową sprawą w tym wątku było dla mnie nie komentowanie konfiguracji (podałem ją jako ciekawostkę) bo w sumie to ja będę jeździł tym autem, a nie szanowni Koledzy :-), ale wysokość rabatów jakie udało się wynegocjować.
Tak czy siak - dzięki za odzew!
-
- Początkujący
tak jak mówisz nawi też wziąłem mniejszą bo różnica w cenie zabójcza, a różnica znikoma, do oglądania dzieciaki dostaną po ipadzie i bedzie taniej 

KriSSo pisze:Pakiet światło warto wziąć, tym bardziej że masz wtedy alarm, złacze USB w schowku i czujnk ciśnienia w jednym pakiecie. W czaszkę nic kompletnie nie grzeje, masz dodadtkową roletę a dziciaki wielką frajdę. Kamera cofania kosztuje 700 pln, więc wydatek żaden a wszystko za autem pięknie widać, nawet w nocy - super gadżet. Także nie żałuj paru pln. Po co natomiast wywalać 6 patyków na rns 510 to nie rozumiem. Filmy będziesz oglądał na postoju? Przecież 315 zupełnie wystarcza. Cóż każdy dokłada to, co lubi. To jest piękne w konfigurowanym aucie![]()
P.S.
Ja dostałem 7% rabatu.
-
- Początkujący
Ostatecznie dostałem 10,3% rabatu (z wyjściowej 146.020 na 131.000). Taki rabat zaproponowano mi w Łodzi i w Warszawie, a gdy z tymi ofertami poszedłem do "swojego" dealera w Poznaniu to też w zasadzie bez gadania przystał na taki upust. Auto jest już zamówione - odbiór na koniec roku. Poza tym co we wstępie wzięliśmy jeszcze pakiet lusterka. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc!