Pociagnę temat kierownicy bo nie chcę tworzyć nowego watku, mam nadzieje że autor nie będzie miał mi tego za złe
Jakim kluczem odkręcić kierownicę (rozmiar) oraz czy ktoś ma sprawdzony sposób na ta odłażącą gumę z plastików kierownicy/uchwytów drzwiowych? Pomysł na odnowienie jest, pytanie czym to usunąć, zdrapać, zmyć jakimś rozpuszczalnikiem itp?!
Byłem w tym wątku i niestety nie zauważyłem tej informacji...zresztą dopiero za drugim razem trafiłem na info o kluczu m12 do odkręcenia kierownicy w ww. temacie, dzięki.
Oczywiste jest to że należy najpierw poszukać i nie brudzić na forum, niestety po wrzuceniu hasła kierownica wyskoczyło ok 130 wątków, stąd krótkie pytanie w wiszącym temacie bez tworzenia nowgo, ktoś kto jest na bieżąco to by odpisał krótko, klucz m12 i po kłopocie, wszak klubowicze powinni sobie pomagać.
lukasz22i pisze: ktoś kto jest na bieżąco to by odpisał krótko, klucz m12 i po kłopocie, wszak klubowicze powinni sobie pomagać.
Owszem, ale klubowicze też powinni dbać o porządek na forum, wpisałem wymiana kierownicy i bez problemu znalazło
Porządek musi być ale większy robi się bałagan kolejnymi wpisami typu " naucz się szukać", "było", "temat poruszany" niż krótką, rzeczową odpowiedzią No ale każdy inaczej spostrzega funkcjonowanie forum. Ok, przepraszam autora wątku, już nie zaśmiecam i uciekam do swoich obowiązków.