Kierownica obciera

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)
Awatar użytkownika
lukasz22i
Użytkownik
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 3 razy

Post autor: lukasz22i »

Pociagnę temat kierownicy bo nie chcę tworzyć nowego watku, mam nadzieje że autor nie będzie miał mi tego za złe ;)

Jakim kluczem odkręcić kierownicę (rozmiar) oraz czy ktoś ma sprawdzony sposób na ta odłażącą gumę z plastików kierownicy/uchwytów drzwiowych? Pomysł na odnowienie jest, pytanie czym to usunąć, zdrapać, zmyć jakimś rozpuszczalnikiem itp?!
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

albo przejrzeć tematy w tym dziale - policzy do 8 i 9 tematów i trafisz na właściwe.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
lukasz22i
Użytkownik

Tomas pisze:Myślę że wystarczy poszukać :szukaj:

http://touranklub.pl/forum/viewtopic.ph ... kierownicy
Byłem w tym wątku i niestety nie zauważyłem tej informacji...zresztą dopiero za drugim razem trafiłem na info o kluczu m12 do odkręcenia kierownicy w ww. temacie, dzięki.

Oczywiste jest to że należy najpierw poszukać i nie brudzić na forum, niestety po wrzuceniu hasła kierownica wyskoczyło ok 130 wątków, stąd krótkie pytanie w wiszącym temacie bez tworzenia nowgo, ktoś kto jest na bieżąco to by odpisał krótko, klucz m12 i po kłopocie, wszak klubowicze powinni sobie pomagać.
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

lukasz22i pisze: ktoś kto jest na bieżąco to by odpisał krótko, klucz m12 i po kłopocie, wszak klubowicze powinni sobie pomagać.
Owszem, ale klubowicze też powinni dbać o porządek na forum, wpisałem wymiana kierownicy i bez problemu znalazło
Awatar użytkownika
lukasz22i
Użytkownik

Tomas pisze:
lukasz22i pisze: ktoś kto jest na bieżąco to by odpisał krótko, klucz m12 i po kłopocie, wszak klubowicze powinni sobie pomagać.
Owszem, ale klubowicze też powinni dbać o porządek na forum, wpisałem wymiana kierownicy i bez problemu znalazło
Porządek musi być ale większy robi się bałagan kolejnymi wpisami typu " naucz się szukać", "było", "temat poruszany" niż krótką, rzeczową odpowiedzią :) :piwo: No ale każdy inaczej spostrzega funkcjonowanie forum. Ok, przepraszam autora wątku, już nie zaśmiecam i uciekam do swoich obowiązków.
ODPOWIEDZ