Prośba o ocenę

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

mlodypoznan pisze:Dziwne że ma antene do navi a w srodku zwykłe radio!
MarceL pisze:Ta antena na dachu jest od GPSa? Byłem przekonany, że od FM
Obaj sie mylicie antena na dachu - "rekin" jest od instalacji telefonicznej :mrgreen:
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik
Auto:: 1,9; 2007
Imię:: Marcin
Podziękował: 2 razy

Post autor: MarceL »

Czyli przynajmniej pod tym względem przewałki nie ma...

[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 19:00 ]
mlodypoznan pisze:Od maja jest na pewno bo jak szukałem swojego to już był.Pamietam bo tez bylem nim zainteresowany.Antene na dachu jest od gps normalna jest w szybie.
A co Ci się w nim nie podobało, że przestałeś się interesować?
mlodypoznan

Post autor: mlodypoznan »

Kupiłem duzo ladniejszego w tej cenie!Uwazam że jest za bardzo wypicowany! :D A jak chodzi o antene to jestem w szoku bo w serwisie vw po numerze podobno to jest od gps !Ale dobrze wiedzieć. :D Teraz wyczytałem ze ta antena jest od gps i telefonu oraz telestarta.
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik

Wypicowany jest, to fakt. Ale widziałeś go na żywo, że wiesz, że kupiłeś ładniejszego?
Sorry za takie pytania ale chcę się dowiedzieć jak najwięcej i Twoje opinie mogą być dla mnie bardzo pomocne. Ten samochód jest ponad 300 km ode mnie, więc im więcej o nim będę wiedział tym moja decyzja o wyjeździe na będzie bardziej racjonalna.
mlodypoznan

Nie widziałem osobiście ale znajomy ogladal i stwierdzil że na żywo jest zajechany.Poszukaj 2.0 wcale nie sa takie wadliwe jak pisza.Znajomy ma trzy lata i nie nazeka ja tez kupiłem i nie zamieniłbym na 1.9!Poczytaj na forum ile osób ma 140 koni i nic wielkiego sie nie dzieje.
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik

No to mnie zmartwiłeś. A znajomy mówił co konkretnie jest zajechane? Tapicerka, plastiki, blachy...?
mlodypoznan

z zewnątrz do pożądnej polerki i w srodku nie wygladal za specjalnie.Mechanicznie podobno w miare ale dwumas sie odzywał.Zreszta przez pare miesiecy taka igła nie chce sie sprzedac to o czymś swiadczy :haha:
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik

Z zewnątrz (przynajmniej na zdjęciach) to wygląda właśnie jak po polerce. Ale jak znajomek oglądał na żywo to wie lepiej. Ale jesteś pewien, że to ten sam?
A tego też oglądałeś?
touranek6
Awatar użytkownika
marcin/ose
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: marcin/ose »

Kolego nie kupuje się auta tak odpicowanego bo picują go nie po to żeby ładnie wyglądał tylko żeby coś ukryć , odwrócić uwagę od mankamentów na które nie zwrócisz uwagi bo się napalisz na sam wygląd.
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik

Wiem, że przy odpicowanym aucie trzeba podwoić czujność ale przecież nie można przekreślać auta tylko dlatego, że dobrze wygląda. Ja swojego, którego wystawiłem na sprzedaż, teraz też umyłem w środku i na zewnątrz (oczywiście oprócz silnika) i nawoskowałem a nie miałem zamiaru niczego ukrywać.
Awatar użytkownika
marcin/ose
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: marcin/ose »

ok więc bądź czujny , ale łatwo na minę wdepnąć w tych czasach więc lepiej darować sobie ogłoszenia gdzie auto siedmioletnie wygląda jak by dopiero co z salonu wyjechało albo jeszcze lepiej.
mlodypoznan

kolega marcin ma racje odpuściłbym tak odpicowane z czysciutkim silnikem ;)
Awatar użytkownika
MarceL
Użytkownik

A powiedzcie czy mniejszym ryzykiem byłoby indywidualne szukanie na rynku niemieckim i wyjazd z osobą, która ma doświadczenie w sprowadzaniu samochodów?
mlodypoznan

Na pewno mniejsze ryzyko ale koszty raczej nie.niemcy cenia dobre auta a ktos kto sprowadza wiecej sztuk moze wynegocjowac lepsza cene.Cieżko jest teraz znalezc dobre auto w dobrej cenie w DE.
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

Czyli młody jeden wniosek --- pier.. [wymoderowano] to, szukaj dalej ;) sry jeśli kogoś obraziłem ;)
Ostatnio zmieniony czw wrz 13, 2012 23:37 przez QQRYDZA, łącznie zmieniany 2 razy.
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
ODPOWIEDZ