Touran by Muti
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Rowik - z całym szacunkiem ale zadając pytanie nie miałem na myśli jaki preparat i w która stronę macha kercherem i w której ręce trzyma jak myje
kolega opisuje na forum które wspominasz że silnik w swoim BMW przetarł tylko nie mył a efekt i tak jest niesamowity
i dlatego moje pytanie
lubię swój samochód ale nie mam czasu na zabawy tak jak kolega - Muti - pełen szacunek dla wykonanej pracy
zanim coś zarzucisz zastanów się 5 razy proponuje
kolega opisuje na forum które wspominasz że silnik w swoim BMW przetarł tylko nie mył a efekt i tak jest niesamowity
i dlatego moje pytanie
lubię swój samochód ale nie mam czasu na zabawy tak jak kolega - Muti - pełen szacunek dla wykonanej pracy
zanim coś zarzucisz zastanów się 5 razy proponuje
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Niestety, ja jeszcze nie spotkałem Tourana z wlepką a zawsze sie obracam i patrze..
Wczoraj przy okazji naprawiania klapki zamka w plastiku, wymontowałem całe wypełnienie bagażnika,az do blachy i wszystko dokładnie umyłem,nawoskowałem blache i zapasówke,nałożyłem dressingi na plastiki i opone i wygląda baaardzo ładnie:) dzisiaj zrobie fote i wrzuce:)
Wczoraj przy okazji naprawiania klapki zamka w plastiku, wymontowałem całe wypełnienie bagażnika,az do blachy i wszystko dokładnie umyłem,nawoskowałem blache i zapasówke,nałożyłem dressingi na plastiki i opone i wygląda baaardzo ładnie:) dzisiaj zrobie fote i wrzuce:)
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
peterb nie wspominam o masce pod wygluszeniempeterb pisze:Rauko, Muti to pasjonat swojego auta nawet tylne lampy zdemontował i tam wszystko ładnie wyczyścił.

Rauko polecam znalezienie poł godzinki i przy piwku przejrzeć mój cały temat na kosmetykaaut,to zrozumiesz

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
ciekawe jak to mycie silnika bedzie sie miało do elektryki pod maską... ja tez bym chciał odswiezyc u siebie pod maska ale się boje o elektryke ze zasniedzieje itp. jak Ty to robisz u siebie? bo widze ze zakładałes folie na alternator - to normalnie, ale co jeszcze? jakieś wskazówki? na co szczegolnie uwazac?
poza tym samochód super wypieszczony choć i tak przez zabiegami nie wygladał źle... szkoda ze nie mozna sie spotkac i poeksperymentowac razem...
poza tym samochód super wypieszczony choć i tak przez zabiegami nie wygladał źle... szkoda ze nie mozna sie spotkac i poeksperymentowac razem...