Nie Ma Mnie na Spotach- Dyskusja
- rofal
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 2007
- Imię:: Robert
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Wiecie co tu wszyscy mają rację
temat średnio udany to czy pojedziemy na spot zależy w sumie od priorytetów danego człowieka . Ja na pewno pojawię się na jakimś jeszcze nie wiem kiedy ale raczej będę chciał na ten największy choć propozycja tomasa jest za............checająca mówię o MRU
tylko muszą zagrać pewne okoliczności i tyle
,,Jeśli ktoś uważa Cię za głupka, to nie odzywaj się by go w tym nie utwierdzić.''
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Odległości odległościami, chęci chęciami. Można mierzyć jak się chce. Np rzuwf mieszka teraz we Wrocławiu a na każdym spocie się pojawia. A finansowo na pewno go to dość dużo kosztuje bo jest tylko studentem.
Zobaczcie liczbę ludzi (klubowiczów) na spocie ogólnopolskim. Wcale blisko nie mieliśmy a jednak pojawiliśmy się. Nie wszyscy mogli być na cały weekend, choćby na jeden dzień to przyjechali. Da się? Da! Trzeba tylko chcieć
Zobaczcie jak wielka jest np. Warszawa a ile osób się spotyka?
Przecież spokojnie można by porównać stolicę do naszego regionu a też za dobrze (bez urazy oczywiście) to nie wygląda. Dość często, ale mało licznie. Chwała tym co się spotykają.
Szkoda mi Eljota i innych chłopaków co nie mają się z kim spotkać. Dużo serca i dobrej woli we wszystko wkładają, ale pozostaje to tylko w kwestii internetowej bo "fizycznej" jak pisałem nie ma z kim.
Ale powodzenia i jak coś to zapraszamy do nas
Zobaczcie liczbę ludzi (klubowiczów) na spocie ogólnopolskim. Wcale blisko nie mieliśmy a jednak pojawiliśmy się. Nie wszyscy mogli być na cały weekend, choćby na jeden dzień to przyjechali. Da się? Da! Trzeba tylko chcieć
Zobaczcie jak wielka jest np. Warszawa a ile osób się spotyka?
Przecież spokojnie można by porównać stolicę do naszego regionu a też za dobrze (bez urazy oczywiście) to nie wygląda. Dość często, ale mało licznie. Chwała tym co się spotykają.
Szkoda mi Eljota i innych chłopaków co nie mają się z kim spotkać. Dużo serca i dobrej woli we wszystko wkładają, ale pozostaje to tylko w kwestii internetowej bo "fizycznej" jak pisałem nie ma z kim.
Ale powodzenia i jak coś to zapraszamy do nas
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
niko02,
Fakt, liczy się jakość a nie ilość.
ale w miarę jest grupa chłopaków, którzy jak sądzą mogą na siebie liczyć.
Myślę, aby udał się spot trzeba znaleźć jakieś fajne miejsce. Najwięcej kolegów z rodzinami to chyba mieliśmy tylko na spocie na Stadionie Narodowym no i przy okazji spota przy Centrum Nauki Kopernik.
Po drugie forum, chyba istnieje od 2009 więc jeszcze dużo czasu przed nami, no chyba, że w piątek będzie koniec świata
Fakt, liczy się jakość a nie ilość.
Myślę, aby udał się spot trzeba znaleźć jakieś fajne miejsce. Najwięcej kolegów z rodzinami to chyba mieliśmy tylko na spocie na Stadionie Narodowym no i przy okazji spota przy Centrum Nauki Kopernik.
Po drugie forum, chyba istnieje od 2009 więc jeszcze dużo czasu przed nami, no chyba, że w piątek będzie koniec świata
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
No tak 
zawsze bedzie można sie chociaż TUTAJ pochwalić!

Jeżeli nie będzie dzisiaj końca świata jak najbardziej zapraszam!

Może z kierowcą?

zawsze bedzie można sie chociaż TUTAJ pochwalić!
Jeżeli nie będzie dzisiaj końca świata jak najbardziej zapraszam!
Może z kierowcą?
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Temat Krakowa również był przerobiony w sensie spota i wyszło jak wyszło. Trochę szkoda z drugiej jednak strony ja mieszkając w połowie drogi między Olkuszem a Krakowem jestem jak ta żaba i piękna i mądra toteż w miarę czasu i możliwości będę odwiedzał rejon śląska - Katowice trochę daleko i nie ukrywam że jeździć po aglomeracji śląskiej nie lubię
( bo się gubię
) no ale karczma Bida i Olkusz to jak najbardziej. najgorsze jest to że z racji natłoku prac przy domu rzadko mam czas i kilka spotów w Olkuszu mnie ominęło. U mnie oprócz rodziny, pracy i wypoczynku mam jeszcze gospodarstwo na głowie.
( bo się gubię