A wykres jeszcze deko i przypominać będzie kształtem nasze logo!

Oj kusi mnie też, oj kusi....

właśnie nie wiem, czy z ASZ czy ARL... przy ARL jest chyba rzeźba bo się nie mieści, gdzieś tak wyczytałemrob555 pisze:Filmiki beda jak trakcja sie pojawi![]()
kamiloos do BKC polecam turbo od ARL...najlepszy wybor do jazdy na codzien. Fajny dol i gora na poziomie 170-180KM
To pocieszyłeś mnierob555 pisze:Turbo ARL i ASZ wyglada dokladnie TAK SAMO
roznia sie tylko bebechami....bierz ARL jak sie bawic to sie bawic![]()
Obie pasuje p&p oprocz wyjscia na wydech. W ARL/ASZ masz flansze na 3 sruby ale to nie problem
niko zapraszam,już znasz naszą robotę i chętnie wymodzimy z Twojego autka sporo więcejniko02 pisze:Czekam, aż u mnie turbo lub sprzęgło odmówi posłuszeństwa i też skuszę się na ARL-a
Jacku Niko ma silnik BKD (przynajmniej tak wyglada jego opis) wiec turbo ARL na ta glowice nie posadzisz chyba ze zespawasz aluminium z zeliwiem...JacaTouran pisze:niko zapraszamniko02 pisze:Czekam, aż u mnie turbo lub sprzęgło odmówi posłuszeństwa i też skuszę się na ARL-a
Zaręczam , że wykres jest imponujący i w rzeczywistości autko sprawuje się wzorowo - jeżdzi tak już od 1.5 roku i wszystko w jak najlepszym porządku![]()
rob555 pisze:Jacku Niko ma silnik BKD (przynajmniej tak wyglada jego opis) wiec turbo ARL na ta glowice nie posadzisz chyba ze zespawasz aluminium z zeliwiem...JacaTouran pisze:niko zapraszamniko02 pisze:Czekam, aż u mnie turbo lub sprzęgło odmówi posłuszeństwa i też skuszę się na ARL-a
Zaręczam , że wykres jest imponujący i w rzeczywistości autko sprawuje się wzorowo - jeżdzi tak już od 1.5 roku i wszystko w jak najlepszym porządku![]()
![]()
Po drugie co jest takie imponujacego w wykresie 1.9TDI 130KM na 190KM![]()
Przeciez toz to "zwykle" mody...
rob555 pisze:Nie byla to riposta
I nie napisalem ze to mody standartowe (zle to odczytales)napisalem tylko ze to "zwykle" mody czyli cos co od wielu lat juz sie praktykuje poczawszy od starych 1Z, AFN, ASV, ATD ASZ czyli zestaw wieksze TURBO + FMIC.
Ujelo mnie w Twoim poscie te slowo imponujace w kwestii tej Polowki i tyle
no i przy wydechu było sporo pracy , a to jednak pozwoliło na spokojniejszą pracę suszarki ...rob555 pisze:czyli zestaw wieksze TURBO + FMIC.
rob555 pisze:Wrescie po 2krotnym sciaganiu orginalej turbiny (ciagle plula olejem w wydech po regeneracji) zamontowalem sobie meskie turbo GTB22
Bez wiekszego problemu zmiescila sie w samochodzie najwiecej zabawy bylo z pierwszym odcinkiem wydechu oraz TIP (wykorzystalem org dolot troche naciagniety ale daje rade).
Chyba najmocniejszy touranek w klubie
Troche dol leniwy ale jeszcze nie mialem czasu sztanga regulowac mysle ze 30Nm jestem w stanie spokojnie do 2000obr ugrac. Ale jak juz 2400obr mamy to sie zaczyna niezla zabawa
Moment ograniczony ze wgledu na dwumase seryjna, moglo byc wiecej
Obrazek
[ Komentarz dodany przez: jarry: Sob Gru 22, 2012 16:39 ]
poprawiłem ci posta dla lepszej ekspozycji wykresu