A jaka lokalizacja ta na której byliście w poprzednim roku? , móże w lutym zrobilibyśmy jakiś mały spocik w nie dalekiej okolicy poprzedniego spotu, zbadać teren,dla grupy łódzkiej, mazowieckiej i scyzoryków rzut beretem. co Wy na to?
QQRYDZA, wierz mi z miłą chęcią bym zrobił wypad nad morze na 3 dni, ale odległość mnie przeraża
Gdzie by nie było większości będzie nie po drodze.
Aczkolwiek myślę, że coś fajnego organizatorzy wymyślą
Jednak centralna polska to chyba najoptymalniejszy wybór. Można jeszcze zrobić tak, żeby zobaczyć ile osób skąd się zapisze i przesunąć lokalizację tak aby zmniejszyć koszty. Nie powiem, bo na ostatni zlot zrobiłem około 200km, a niby jestem z Łódzkiego. Raz w roku można.
QQ bez przesady!
Jak pisali koledzy Łódź w dalszym ciągu jest najlepiej usytuowana.
A obiekt już znamy i wiemy czego się spodziewać.
Jeżeli chodzi o mnie jestem za Borkami!
Też jestem za, co prawda w samych borkach nie byłem, lecz zalew troszke znam bo jeżdżę tam na żagle,i zawsze można będąc w borkach zwiedzić lokalizacje zalewu z różnych stron, a czasem sa dodatkowe imprezy , tyle że w maju to nie wiem jak to wygląda...
Eljot pisze:QQ bez przesady!
Jak pisali koledzy Łódź w dalszym ciągu jest najlepiej usytuowana.
A obiekt już znamy i wiemy czego się spodziewać.
Jeżeli chodzi o mnie jestem za Borkami!
I termin jest chyba najlepszy, tyle że znów nie będę na całym zlocie bo w niedziele mam komunię u znajomych i muszę być z rodzinką.
Więc my tylko byśmy spali z 3 na 4 maja
Ostatnio zmieniony pn sty 14, 2013 22:33 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie 3-5 maj i mam nadzieję, że tym razem uda mi się dotrzeć na zlot - chyba, że zmienię auto - bo są takie plany - ale to podjadę nowym nabytkiem - też ze stajni VW