Zainstalowałem w swoim Touranie dodatkowe światła zgodnie z zamieszczonym tu opisem. Podświetlenie działa identycznie jak oświetlenie wnętrza, nie świecą lampki w czasie jazdy. Sterownik mam 30 bitowy z końcówką AJ. Gdzie może być jeszcze problem że podświetlenie nie świeci w czasie jazdy?
Zainstalowałem w swoim Touranie dodatkowe światła zgodnie z zamieszczonym tu opisem. Podświetlenie działa identycznie jak oświetlenie wnętrza, nie świecą lampki w czasie jazdy. Sterownik mam 30 bitowy z końcówką AJ. Gdzie może być jeszcze problem że podświetlenie nie świeci w czasie jazdy?
Pozdrawiam!
Dla zainteresowanym: W Auchan w dziale motoryzacja pojawiały się lampy podobne do lamp do jazdy dziennej ( nie posiadają homologacji) Koszt kompletu to 26 PLN. Myślę by je wykorzystać do oświetlenia przestrzeni pod nogami lub przestrzeni w bagażniku. Lampki mają 4 ledy.
Po długiej analizie tematu wyszło na to ze ta funkcja dziala tylko w sterowniku 3C8, oba sterowniki mają te opcje (3C0 i 3C8) , jednak w 3C8 tylko to dziala. Regulacja po zamknięciu auta dziala przez potencjometr od regulacji natęzenia oświetlenia zegarów itp.
spacewalker pisze:Po długiej analizie tematu wyszło na to ze ta funkcja dziala tylko w sterowniku 3C8, oba sterowniki mają te opcje (3C0 i 3C8) , jednak w 3C8 tylko to dziala. Regulacja po zamknięciu auta dziala przez potencjometr od regulacji natęzenia oświetlenia zegarów itp.
Wielkie dzięki za rozkminienie tematu Duże piwo dla Ciebie,gdyż własnie zamierzam zmienić bordnetz
No bo ma taki sam problem jak i ja , też mam otwory w fotelach więc jednak będą cztery światełka .. Pouganiam się za nimi na allegro nim pójdę do ASO .
Ma ktoś dokładne zdjęcia tych lampek . Bo dla takich dupereli to szrotowcy nie używają kodów i nie chce się im sprawdzać .
Dodano .
Eeee tam Google Grafika kod 7L0 947 415 i wszystko jasne .