Czujniki juz mam, kupiłam firmy steel mate, model pts800v3
Jesli 15 spotkanie dojdzie do skutku i się na nim pojawie to juz z zamontowanymi bo 16 wyjazd na urlop
koleżanko i koledzy - tłumu nie będzie ale ...co zrobić od czegoś trzeba zacząć; to ustawiamy się na 15-go piątek 19.30 Ursynów , parking TESCO przy ogrodzeniu od ul. Wąwozowej. ew dajcie znac na priva to podeślę moją komórkę aby łatwiej było się znaleźć; nakleji nie mam ale .... kolor srebrny, buda stara, relingi chromowane, rejestracja na WN
czy kolega admin będzie na mini spocie?
anko1973 pisze:koleżanko i koledzy - tłumu nie będzie ale ...co zrobić od czegoś trzeba zacząć; to ustawiamy się na 15-go piątek 19.30 Ursynów , parking TESCO przy ogrodzeniu od ul. Wąwozowej. ew dajcie znac na priva to podeślę moją komórkę aby łatwiej było się znaleźć; nakleji nie mam ale .... kolor srebrny, buda stara, relingi chromowane, rejestracja na WN
czy kolega admin będzie na mini spocie?
Hmm.... dalej miejsca nie było?
Nie wiem czy się wyrobię na drugi koniec Warszawy na 19.30.
Ale jeżeli nic się nie pochrzani powinienem.
PS. Na następne zloty był by za centrum - szczególnie w tych godzinach - jest pusto, a jak coś to wszyscy z centrum wyjeżdżają. No i łatwiej się wyrobić na czas.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
@ chceles - tez mi sie wydaje, ze dla dwóch osób to możemy sobie darować.
co do miejsca, daty i godziny - nigdy sie nie upierałem przy tym terminie i miejscu więc dawajcie na drugi raz kontrpropozycje
to może jeszcze rzutem na taśmę zrobimy dzisiaj coś w AKADII? 19.30 -20.00? na dole jest knajpa z loklanie warzonym piwkiem - jakies soczki na pewno mają
dajcie znac na szybko - jak by nas była trójka - Rauko, Iza - dacie radę?
anko1973 pisze:@ chceles - tez mi sie wydaje, ze dla dwóch osób to możemy sobie darować.
co do miejsca, daty i godziny - nigdy sie nie upierałem przy tym terminie i miejscu więc dawajcie na drugi raz kontrpropozycje
to może jeszcze rzutem na taśmę zrobimy dzisiaj coś w AKADII? 19.30 -20.00? na dole jest knajpa z loklanie warzonym piwkiem - jakies soczki na pewno mają
dajcie znac na szybko - jak by nas była trójka - Rauko, Iza - dacie radę?
Potwierdzam Arkadię - dzisiaj na priv wysyłam Ci mój numer kom.
Ooo... ta godzina i miejsce jest bardzo realne do osiągnięcia w niu dzisiejszym
Na 99,9% się pojawię. cheles, ma mój numer w razie coś i ja mam jego, więc jakoś Was znajdę
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:Ooo... ta godzina i miejsce jest bardzo realne do osiągnięcia w niu dzisiejszym
Na 99,9% się pojawię. cheles, ma mój numer w razie coś i ja mam jego, więc jakoś Was znajdę
i mam problem bo już mi się plany zmieniły - mam wyjazd poza stolicę :-(