Wykasowanie nic nie pomoże po max 2 dniach użytkowania i tak wyskoczy błąd... Ja kupiłem nowy ,ale podobno można go przeczyścić również przepustnice...Mój niestety był dziurawy jak sito przepuszczał okrutnie.Po zamontowaniu nowego samochód odżył wymieniałem przy przelocie 130tys (oryg.przelot)
Mam ten sam problem. Mechanik (powiedzmy zaufany) powiedział mi, że chodzi o EGR i żeby sie tym nie przejmować, chyba że zacznie tracić moc. Sam jeździ VW i mówi, że ma to samo. i jest ok.
no może tak powiedział, ale ja jestem z reguły taki że jak coś się zaświeci to staram się jak najszybciej zdiagnozować problem a potem naprawić. Wnerwiała by mnie ta kontrolka jak by mi ciągle świeciła.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Może to a może to a może to... A może kolega Janusz by komp podpial to by było wiadomo co doradzić
Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/