Problem z wypakowaniem archiwum

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

KriSSo pisze:
lock00 pisze: to jakiego masz antywira?,
Kaspersky internet security 2013. OD kilku lat stosuję ten kombajn, tzn wcześniej oczywiście 2012 itd. No nigdy nie miałem z nim problemów. Sądzisz, że on coś psuje? Gdzieś jeszcze coś znalazłem w necie, że procesor może być uszkodzony, albo pamięć ram. Ale to wtedy byłyby jakieś zwieszki, jakieś restarty i inne problemy. A komp chodzi jak petarda i problem tylko i wyłącznie z RAR.
KriSSo daj jakiegoś plika rar z którym mam problem, również jadę na Kasperskym to sprawdzę jak u mnie na XP a jutro jak na Win7 i dam znać.

Powiem Wam, że ten Kaspersky to jest maszyna ale trzeba go trochę podszkolić.
Do niedawana miałem problemy z otwieraniem na tym forum zdjęć, który zamieszczacie za pomocą załącznika na forum. Okazało się, że ochrona www blokowała skrypt php i trzeba było dodać do zaufanych to forum.
Awatar użytkownika
KriSSo
Specjalista
Auto:: Golf MK7.5 variant
Imię:: Kris
Podziękował: 26 razy
Otrzymał podziękowań: 82 razy
Kontakt:

Post autor: KriSSo »

GioW pisze:daj jakiegoś plika rar z którym mam problem, również jadę na Kasperskym to sprawdzę jak u mnie na XP a jutro jak na Win7 i dam znać.
Ale ja to już sprawdziłem. Tzn, pobrałem plik z internetu. Plik ten według mojego RARa jest uszkodzony. Wziąłem ten plik na pendrivie i spróbowałem wypakować na drugim komputerze. Rozpakował się bez problemu, czyli plik jest na 100% dobry.

Zrobiłem jeszcze inny test. Wyłączyłem zupełnie kasperskiego, pobrałem ten sam plik ponownie i spróbowałem wypakować również przy wyłączonym kasperskim. Niestety, bez zmian. Nie dało się wypakować.

Jutro ostatni test. Wezmę znów ten sam plik i pojadę z nim do pracy, tam również jest kaspersky, również 2013,a w dodatku instalowany z tej samej instalki (mam jedną licencję na kilka stanowisk). Jeśli tam się rozpakuje, no to pozostaje mi kula w łeb :shock: :shock:
Obrazek
Obrazek
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

Najwyzej wyśle ci programik pare minut i zdalnie Ci to zrobie ty bedziesz tylko patrzył jak myszka sama bedzie operować :P
ODPOWIEDZ