Ewa Powiem Ci, że wczoraj przy -10stC po 3km i 6 minutach wskazówka temp rusza z 50stC. Po 5km i 9 minutach jest już na zegarach blisko 90. (bez odpalania telestarta.) Z telestartem po 30 minutach wsiadasz, odpalasz i już leci ciepełko.
chyba mam kogos z tym czyms a jesli wyjdzie ze ten podgrzewacz czy tez dogrzewacz jest zepsuty to co wtedy? trzeba do mechanika czy tez przez tego vaga sie naprawia? bo nie wiem co potem?
Poczytaj temat o rozbudowie dogrzewacza, to wszystkiego się dowiesz. Wiedza jest spokojnie do przyswojenia nawet dla kogoś, kto nie ma o tym pojęcia. Niestety jeżeli jest jakiś mechaniczny problem, to już grubsza robota. Potwierdzę to, co pisałem Dzisiaj -8, 2km i wskazówka rusza, po 9minutach jest już 90stC na zegarach.
sprawdzony kabelkiem i wyszło cos ze jest brak płomienia-teraz chyba pozostaje mi szukac mechanika ktory mi to zrobi a zima lada chwila sie konczy wiec niewiem czy zdąze zrobic zanim nstanie wiosna
ewasobol pisze:sprawdzony kabelkiem i wyszło cos ze jest brak płomienia-teraz chyba pozostaje mi szukac mechanika ktory mi to zrobi a zima lada chwila sie konczy wiec niewiem czy zdąze zrobic zanim nstanie wiosna
ewasobol pisze:sprawdzony kabelkiem i wyszło cos ze jest brak płomienia-teraz chyba pozostaje mi szukac mechanika ktory mi to zrobi a zima lada chwila sie konczy wiec niewiem czy zdąze zrobic zanim nstanie wiosna
Brak plomienia? scann ?:)
Nom jest taki błąd, sam miałem u siebie taki ale o dziwo mój Touranek ładnie się nagrzewa
tak było napisane na tym komputerku czy jak to tam sie nazywa. a na econie nie jezdze -wyczytalam juz wszystko chyba o jak najszybszym nagrzewaniu ale niestety nic nie dziala mam nagrzewanie na hi ,nadmuch na 2 i nic wiecej nie właczone zimno jak dibli -chwała ze mam grzanie w fotelu bo bez tego byłoby kiepsko. chłopaki ktorzy mi to sprawdzali twierdza ze trzeba rozebrac i sprawdzic bo moze jest tam cos do oczyszczenia ale moze tez byc cos do wymiany wiec mam nadzieje ze sie znaja i zrobia mi to choc zaufania nie mam do zadnego mechanika
GioW pisze:Nom jest taki błąd, sam miałem u siebie taki ale o dziwo mój Touranek ładnie się nagrzewa
GioW, wiem doskonale że jest ,ale bardziej myślałem że to sporadyczny, a webasto dodatkowo jest zablokowane, i wystarczy odblokować i może działać,ale to tylko gdybanie...