Spoko ... wrzucę link do Chomika na PW.GioW pisze:A podzieli się kolegamarcelid pisze:oczywiście![]()
z chęcią bym potestował na swoim telefonie
Nawigacja
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja miałem Garmina (miałem bo mi ukradli z auta, w schowku był) potem używałem na androidzie IGOmyWay a teraz używam map google online, i wydaje mi się że najlepsze rozwiązanie bo pokazuje nawet na zdjęciu miejsce docelowe, jeszcze nie udało mi się nie trafić z google i wszystkie ulice są, warunkiem jest stały dostęp do neta w telefonie, ale w dzisiejszych czasach to już prawie standard
Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Ja uzywam standardową mape na androida, też jest swietna ze zdjeciem docelowym, ale placenie kosmicznych sum za dostep do neta w tel. to dla mnie bezsens,wiec mozna sobie sektorami zapisywac dane mapy np. sciagamy sobie przez wi-fi w domu wiekszosc wojewodztwa jako jeden sektor,i pozniej tylko wlaczamy GPS, co zmienia przesył danych do minimum bo wszystkie budynki,ulice sa sciagniete
marcelid, to podaj mi chomika, tez przetestuje
marcelid, to podaj mi chomika, tez przetestuje
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
[ Dodano: Wto Lut 12, 2013 08:44 ]
poleciało.
[ Dodano: Wto Lut 19, 2013 15:30 ]
Ktoś wie jak tą AM zainstalować na Galaxy Tab 2 ?? za cholerę nie mogę jej zainstalować, zgrywać zgrywa się ale jak to później odpalić. Dodam, że na Galaxy SIII poszło wszystko super.
DZIĂKOWAĂmarcelid pisze:zerknij ... PW
[ Dodano: Wto Lut 19, 2013 15:30 ]
Ktoś wie jak tą AM zainstalować na Galaxy Tab 2 ?? za cholerę nie mogę jej zainstalować, zgrywać zgrywa się ale jak to później odpalić. Dodam, że na Galaxy SIII poszło wszystko super.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Też tak myślałem. Na SIII zgrałem do folderu Download, wlazłem w telefonie w ten folder i klikając w AM idzie instalka i wszystko pięknie.
W tym "dziadowskim" Tab2 zgrywam do tego folderu i on tego nie widzi, zgrywam normalnie na urządzenie to widzi pliki ale nie mogę kliknąć instalki. Nie mam pojęcia jak... tablet jest firmowy i dzisiaj pierwszy raz go w rękach trzymałem... jutro zapytam się szefa czy wie jak to "kliknąć", w końcu to jego tablet i coś już tam umie
W tym "dziadowskim" Tab2 zgrywam do tego folderu i on tego nie widzi, zgrywam normalnie na urządzenie to widzi pliki ale nie mogę kliknąć instalki. Nie mam pojęcia jak... tablet jest firmowy i dzisiaj pierwszy raz go w rękach trzymałem... jutro zapytam się szefa czy wie jak to "kliknąć", w końcu to jego tablet i coś już tam umie
- ewasobol
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
a czy taką nawigację dałoby sie zamontować w miejsce radia i czy warto byłoby? http://allegro.pl/radio-nawigacja-vw-rn ... 27795.html
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
pasować pasujeewasobol pisze:a czy taką nawigację dałoby sie zamontować w miejsce radia i czy warto byłoby? http://allegro.pl/radio-nawigacja-vw-rn ... 27795.html
czy wart? nie wiem, nie używałem takiej
muszą się wypowiedzieć Ci co taką mają