Czekam aż wymyślą wódkę bezalkoholową.
e-papieros - co wybrać
-
Piotr1979
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Aawol ja rozumiem, że masz nałóg, tylko neguję pomysł erzatzu jakim jest to coś na e. Popieram hasło, że karta lubi dym, w knajpach jest miło z delikatnym dymkiem (chyba już nie można). Hmm jak lubisz palić to nie rzucaj palenia tylko np ogranicz nie kombinuj z e-papierosem bo to tak jak seks z gumową lalą - tak myślę nie próbowałem.
Ja lubię piwo i nie przeszkadza mi ani nikomu, że go piję i nie zamierzam go rzucać tylko dozować sobie przyjemności. Jak się człowiek przegłodzi to lepiej smakuje. Jak to mówią "W końcu trzeba na coś umrzeć". Z paleniem to chyba też jest ważne całe misterium puszczenia dymka a w e papierosach tego nie ma.
Szukajcie a znajdziecie.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
kolega jara CIGGER'a
Ja zjadłem dwa opakowania Niquitin Mini, mocne postanowienie, moja kobieta również rzuciała, kolega z pracy również rzucił i kupił nowy samochód i tak nie palę już od lipca 2012
Dochodziłem do paczki dziennie.
Grunt to postanowienia i okoliczności.
Ogólnie nie czuje się ani zdrowszy ani bogatszy
Ja zjadłem dwa opakowania Niquitin Mini, mocne postanowienie, moja kobieta również rzuciała, kolega z pracy również rzucił i kupił nowy samochód i tak nie palę już od lipca 2012
Dochodziłem do paczki dziennie.
Grunt to postanowienia i okoliczności.
Ogólnie nie czuje się ani zdrowszy ani bogatszy
Pozdrawiam!
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
dobre pytane. No napewno sa "bierznikowane" i "slicki" co mozna podciagnac pod zimówki i letnieaawol pisze: czy "TE" gumy też mają podział na letnie i zimowe
a co do e-papierosa to 2 moich "znajomych z pracy" używalo i sobie chwalili ze pomaga sie ograniczyc, niestety co do producenta to nie pomoge bo nie wiem a oni juz tu nie pracuja
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm