Dołączam się do dyskusji, pomysł fajny i też bym się na taki polarek skusił, choć według mnie to logo VW w pionie na piersi nie pasuje za bardzo, wystarczy logo TKP i z tyłu tak jak jest preferowałbym kolor czarny. No i jaka cena byłaby?
Ostatnio zmieniony wt mar 19, 2013 15:40 przez ruciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, raczej nie ma możliwości, aby zmniejszać czy powiększać napisy czy loga.
Takie są zrobione programy i tego nie zmienimy chyba, że zapłacimy za nowe programy do haftowania, które musieli by przygotować.
Ja już 2x im kazałem zmienić logo klubowe bo były za małe literki i nie można było nic odczytać i za każdym razem trzeba było płacić. Więc to nie taka prosta sprawa.
Jedyne zmiany jakie można dokonać to:
- zmiana koloru haftu
- zmiana miejsca haftu
- likwidacja jakiegoś haftu (choć wolałbym nie, bo te są już zapłacone)
Ja bym raczej się skupił, jakiego koloru hafty na konkretnych kolorach polarów robić.
Co do ceny to jest już ustalona. Obojętnie jaka to będzie ilość (nawet przy domawianiu) to cena polara wraz z haftami to 100pln.
Rozmawiałem z 10 firmami i rozrzut był straszny i ceny dochodziły nawet do 190pln za ten sam polar i te same hafty.
Musze przygotowac wizualizację polarów z tymi nadrukami.
Tylko zastanawiam się czy robic na wszystkich wizualki czy ograniczamy liczbe kolorow polarów.