Touranfx
- Adamfx
- ____________________
- Auto:: bmw
- Imię:: magchoobVE
- Podziękował: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
AWARIA MOJRGO TOURANKA
Jadąc ze SPOTU PÓŁNOCNEGO III EDYCJI czyli z Sarbinowa, zdarzyła się awaria auta czyli zerwała się szpilka naciągacza, konsekwencje mogły by być opłakane, JEDEN ŚMIETNIK Z ZAWARTOŚCI SILNIKA ale że akurat zdjąłem nogę z gazu to bule wyglądają nieco inaczej choć nie rewelacyjnie czyli: padła hydraulika 16szt, posypał się jakiś krzyżak i wałki trzymające popychacze na razie tyle jak się wywiem to dopiszę . Auto w serwisie do około 2 tygodni.
Przesiadłem się na PANDE, tragedia
.
Koszt naprawy około 3000,-
Przesiadłem się na PANDE, tragedia

Koszt naprawy około 3000,-
Ostatnio zmieniony pt lis 01, 2013 13:39 przez Adamfx, łącznie zmieniany 4 razy.
- Zyndram
- Użytkownik
- Auto:: CFJA, 2.0, 2011
- Imię:: Zyndram
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Re: Touranfx
Tak przyglądam się temu autku i przyglądam i mam jedno pytanko
W którym miejscu to auto ma wyposażenie standardowe w postaci
(3 min później)
Dobra, przejrzałem jeszcze raz i mam kolejne pytanie, czy ty zlikwidowałeś trzeci rząd siedzeń na poczet koła zapasowego??? (czy jest możliwe w ogóle zlikwidować trzeci rząd??? )
Pozdrawiam
W którym miejscu to auto ma wyposażenie standardowe w postaci
Bo zdjęcia tego nie oddająAdamfx pisze:Co zastałem w nim:
- 7 miejsc
...
(3 min później)
Dobra, przejrzałem jeszcze raz i mam kolejne pytanie, czy ty zlikwidowałeś trzeci rząd siedzeń na poczet koła zapasowego??? (czy jest możliwe w ogóle zlikwidować trzeci rząd??? )
Pozdrawiam
- Zyndram
- Użytkownik
- Auto:: CFJA, 2.0, 2011
- Imię:: Zyndram
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Kurde ale po co to robić??? Tylko dla pełnego koła??
To nie łatwiej było szukać od razu egzemplarza z 5 taboretami???
Bo z tego co zauważyłem to wrócenie z trzecim rzędem siedzeń jest już troszkę niemożliwe, bo wykładzina została ucięta. Chyba że zastosować jakąś gumową wykładzinę w to miejsce, to jeszcze się jakoś pojedzie w 7 osób.
Ale na prawdę nie widzę sensu likwidacji trzeciego rzędu siedzeń.
To nie łatwiej było szukać od razu egzemplarza z 5 taboretami???
Bo z tego co zauważyłem to wrócenie z trzecim rzędem siedzeń jest już troszkę niemożliwe, bo wykładzina została ucięta. Chyba że zastosować jakąś gumową wykładzinę w to miejsce, to jeszcze się jakoś pojedzie w 7 osób.
Ale na prawdę nie widzę sensu likwidacji trzeciego rzędu siedzeń.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
no widzicie są + i -... ja na przykład będe chciał miec 7 siedzeń... np. mam wesele w sosnowcu i musimy z rodziną gonić na 2 samochody... zabiorę rodziców żonę a braciak musi gonić specjalnie swoim autem (a jeżdzi VW LT)... i tak jest co święta. mam 100 km do rodziców po drodze zabieram teściów a szwagra i szwagierki juz nie zabiorę i znowu jazda na 2 samochody. no zresztą lato znajomi itd... a że miejsca z tyłu mało spoko żona 1,50m w kapeluszu i szwagierka też... więc jak odzyskam auto od razu daje ogłoszenie o zamianie
grzegomir